Akik kis lakásban, házban élnek, hogy bírjátok egy vagy több gyerekkel? Hogy boldogultok?
Figyelt kérdés
40-50 nm-en élők írjatok.2011. aug. 30. 14:50
1/11 anonim válasza:
55 nm-es panel két szosba, két gyerek. Nappali alvás kicsi a gyerekszobában, az ágyába, nagy a mi szobánkban a kanapén. Este kicsit leteszem a helyén, a nagynak innentől csenben kell(ene)lennie, köztünk alszik el majd átvisszük a helyére. Nappal el vannak, sokat vagyunk lent is. Délelőtt másfél óra, délután 2,5 óra.
2/11 anonim válasza:
42 nm a lakásunk! De azt gondolom nincs kicsi lakás csak rossz berendezés. Mi úgy rendeztük be, hogy ettől függetlenül nagy a tér! Egy kisfiam van, hárman lakunk. Egyébként sokat sétálunk, nem zárom be a lakásba!
3/11 A kérdező kommentje:
Nálunk másfél szoba van,a kis szoba ha ágyat veszünk,azzal tele is lesz.A 2 gyerek egy szobában.Úgy hiányzik még egy gyerek szoba.Mi is elférünk,sajnos van tapasztalat a helytakarékos berendezkedést illetően.Innen nem is igazán tudunk lépni.Sokszor ha nézem a híradót,össze teszem a kezem h ennyi is van.Hitelmentesen.Tiszta,szép,rendezett,csak kicsi.Persze álmodozok 100 nm-ről...:)
2011. aug. 30. 14:57
4/11 anonim válasza:
Mekkora a nagyobb gyerkőc? Ha már nagyobb pl 4-5 éves, lehet venni galériás ágyat aminek az aljában van asztal, szekrény. Így elég sok helyet meg lehet takarítani. Vagy könyvespolcot berakni és arra pakolni minden játékot, a kicsiket kosarakba, a nagyokat csak magába a polcra. ha még kicsi a kicsi, nem kell külön pelenkázó, hanem a kiságyra tehető lap. vagy megcserélitek a szobákat, a nagyszoba belső részét 2/3-adnál leválasztod pl egy térelválasztó polccal, ott vannak a gyerekek, a külső részbe meg teszel egy sarokülőt vagy egy kanapét és az a nappali. A kisszoba meg háló. Ha van beépített szekrény akkor akár a gyerekszobába nem is kell ruhásszekrény.
5/11 A kérdező kommentje:
Moncsi!Hát ez így van ahogy írod,nálunk is.:DMagasított ágy a nagynak.5 éves.Alatta az összes játék.Kiságyra a pelenkázó.Sarokszekrény,abban a 2 gyerek összes ruhája,ágyneműik.Falon akasztós játéktároló.A nagyszoba az övék.
2011. aug. 30. 15:04
6/11 anonim válasza:
Nálunk is 50 nm. Nálunk a gyerek került a hálónkba, mi kiköltöztunk az amerikai konyha-nappali-dolgozó-játszó részre:)
De egy gyerekkel nem gond, sőt!!! Elférnénk, ha nem kéne a főbérlő hatalmas kanapéit is itt tárolnunk...
7/11 anonim válasza:
42 m2. nagyon szűkös. 2 gyerek, az egyik 1 hetes, a másik 2 éves :) A nagy a félszobában alszik napközben egyszer, meg éjszaka. Ott ennyit vagyunk. A kicsi velünk van a nagyszobában, meg napközben is itt játszunk. Még most nem ébred fel a zajokra. A dolgok mindent beborítanak (etetőtőszék,kiságy, nagyágy, szekrénysor, komód, millió játék, tricikli, esernyőkocsi, minden...A ruhákat már nincs hova pakolnom, a félszobában van még egy ágy, oda rakom őket... Elég gáz.A konyha kicsi, nincs asztal, a szobában már nem fér: ágyon eszünk, tálcán.. Úúú, de nem szeretem. Olyan szűk a tér. Mindez 65 e ft hitelért..
8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Akkor ti is maradtok egy darabig ahogy olvaslak.Nagyon rossz,én is tudom,főleg hidegben,esőben,ha be vagyunk zárva.Nem örülök,csak annak h nem vagyok legalább egyedül.Kitartást!!
2011. szept. 5. 12:35
9/11 anonim válasza:
mi egy 27nm es kisházba lakunk.garzon lakás méretű.új építésű,gyönyörű szép kis ház.hitel és tehermentes,ami a mai világba nem mindegy.jól elvannak rendezve a butorok.most várjuk a kisbabánkat.de nem panaszkodom mert szeretjük egymást,jól elvagyunk.legalább közel lesz a baba ha kelni kell hozzá.vannak családok akik 2 gyerekkel vannak garzonba,ismerek is ilyent.38 hetes kismama
10/11 A kérdező kommentje:
Na igen.Az első baba nekünk 20 n,-re jött!!!Egy másodpercig sem aggódtam a hely szűke miatt.Ez van,ebből kell kihozni a maximumot.Csak néha elkeseredek,ezért jó h más is önt erőt belém h nem vagyok ezzel egyedül,nem akkora szörnyűség ez.:)
2011. szept. 5. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!