Mekkora lakásban laktok hány gyerekkel?
Sziasztok! Hány négyzetméteres lakásban laktok, és ez hány szobás? És persze hányan?
Mi 35 nm-en lakunk, másfél szobában. Apa, én, meg a gyerkőc, aki egy éves. Lassan szeretnénk tesót, de aggaszt a kis hely. A fiam a fél szobában egyedül, mi meg a nappaliban a kinyitható kanapén. Nagyon szeretnénk még egy babát, de kis korkülömbséggel. Esélytelen, hogy rövid időn belül elköltözzünk, tehát vagy ide születik a tesó, vagy nem lesz, mert 3 évnél több korkülömbséget nem szeretnénk. Akkor inkább nem lesz. Ti bevállalnátok ekkora lakásba? Amúgy normál anyagi körülmények között lakunk, nincs okom panaszra. (kipp-kopp-lekopogom)
Ugyan ekkora a lakásunk és immáron 9 hónapja 4-en lakunk benne.Szűkősen,de boldogan.Ha a lakáscserét a baba elé helyeztem volna,most nem lennék ilyen boldog.
a két gyerek közötti korkülönbség is közrejátszott a döntésünkbe(7 év)és az hogy már mi sem leszünk fiatalabbak(30 évesek vagyunk).
Szerintem amíg picik a gyerekek, addig ez nem probléma!
Én 100nm en lakom a párommal, és a kislányommal, és most jön a kistesó! 3 szobánk van, de a középső az nappalinak van kialakítva, így kimondottan a szobák szám 2!Ha nagyon akarjuk egy szobát ki tudnánk alakítani még, meg olyan a ház elrendezése!
Én emlékszem hogy mikor gyerek voltam kb 10 éves koromig a bátyámmal, és a nővéremmel laktam egy szobába!!Nem lettem se frusztrált, se skizofrén!Szerintem a testvérek lehetnek egy szobában akár kamaszkorig!Mindenkinek legyen egy kis zug ami csak az övé, és ennyi!Én bevállalnám a tesót a helyetekbe, mert majd évek múltán sikerülhet egy nagyobb ház!
két szoa, nagyszoba, hálófülke (a nappali egy leválasztott része), tetőtér, ebédló, jó nagy konyha, fürdőszoba, spájz (+egy szoba). tetőtérbe WC és mini konyha.
papa, mama, két kamasz.
85 nm-es a kéró, nappali-konyha egyben, három kis szoba (háló, gyerekszoba és dolgozós-vendégszoba), fürdő-WC, kamra-mosókonyha. Egy gyerek van, és egyelőre nem tervezünk tesót, nem is lenne hova, a gyerekszoba össz-vissz 9 nm-es. A tetőtér egy része még beépíthető, ha azt meg tudnánk csinálni, akkor esetleg a dolgozó-vendégszoba oda felköltözhetne, így abból is egy gyerekszobát tudnánk kialakítani lent. De ez még a jövő zenéje. Még csak 8 hónapos lesz a kisfiam, még ki sem hevertem a terhességet és a szülést (császár volt komplikációkkal, így minimum 2 évet várnunk kell úgyis).
Mi egyébként 30 nm-es galériázott garzonból jöttünk ide lakni, és azért, mert gyereket szerettünk volna. Mindketten úgy voltunk vele, hogy a pici lakásba nem mernénk bevállalni.
54 nm, nappali és egy szoba, konyha, fürdő wc-vel. Hárman lakunk itt (férjemmel és a lányunkkal aki 7 hónapos). Kistesót tervezünk, kis korkülönbséggel. Év végén szeretnénk is próbálkozni a babával.
Kis lakásba 2 pici gyerek még elfér, meg lehet oldani. Mi még kényelmesen elférünk, bár szeretnénk idővel építkezni, de azt csak pár év múlva ha addigra lesz rá egy kis pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!