Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi fizetés mellett merjük...

Mennyi fizetés mellett merjük bevállalni az első babát? Szülői segítség lenne, de nem pénzbeli.

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 08:43
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Hogy meg lehet-e oldani? Meg. Hogy szerintem bevállaljátok-e? Nem.

Bár ezt Nektek kell tudni, nekem nem lenne bátorságom. Írják itt, hogy nem feltétlenül kell a gyereknek betegnek lennie. Na ja, csak azért ez nem ilyen egyszerű. Elég, ha egyszer beteg, már az rengeteg kiadás. Ezen felül mi van, ha nem lesz tejed, tápszerezni kell, az is rengeteg pénz.

És akkor még nem beszéltem arról, hogy az a gyerek nőni fog, (szerintem) nem mindegy, hogy milyen cipő van a lábán (nekem olyan lábbetegségem van, ami a gyerekkori cipők átka.), később az ovi, suli, ilyenek. Sok.

De persze nem okoskodni akarok, ennyire én sem vagyok megfontolt, hiszen senki sem tudhatja a mai világban, hogy mi lesz egy év múlva. Lehet, hogy mikor a baba megszületik még minden jól megy, majd rá egy évre nincs munkája a családfőnek. Sajnos sok az ilyen.

De mindenesetre én nem merném ennyiből bevállalni.

2011. aug. 9. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!