Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi fizetés mellett merjük...

Mennyi fizetés mellett merjük bevállalni az első babát? Szülői segítség lenne, de nem pénzbeli.

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 08:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
utolso vagyok en is magan dokihoz jarok es 8 ezret fizetek minden honapban+6 ezer az uh+a vervetelek volt hogy 12 ezret kelett fizetnem es szulesznot is fogtunk!!!de ha tudtam volna en se mentem volna magan dokihoz de sajnos muszaj volt mert nem engetek hogy fizesem a taj kartyamat!!!1 honapja nyujtottam be egy kerelmet es meg is kaptam a bisztositast ingyen 1 evig!es most megyek sztk ba ott vegzem atobbi dolgot ami hijanyzik!!
2011. júl. 25. 13:34
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!

Mi is belevágunk :))

És remélem mihamarabb megtapasztaljuk a legszebb örömöt :)

Tudom, hogy nem lesz könnyű. De sajnos ezen nem tudunk változtatni. Pénz nem sok, de ha azt nézem, hogy nem kell hitelt fizetnünk sehova, van fedél a fejünk fölött, van családunk, akik támogatnak minket mindenben, akkor úgy érzem nagyon is rendben van így minden. Nem mindenkinek adatik meg a jómód.

Egyébként meg nekem még azt tanították, hogy a pénzt nem boldogít, de ez más sajna elévült a mai világban.

Várom még a válaszaitokat!

2011. júl. 25. 13:43
 23/31 anonim ***** válasza:
Vágjatok bele! Remélem összejön! De azt is remélem,hogy nem kell majd havonta itt remegve kérdést feltenned,hogy mikor utalják a családit! Az kegyetlen lehet!
2011. júl. 25. 14:05
 24/31 anonim ***** válasza:
Amíg dolgoztam olyan 240 volt a bevételünk. Most, hogy már gyesen vagyok, 170-180, egy gyerekünk van. Az elején nagyon sokat költöttünk, mindent meg kellett vennünk újonnan, mert nem volt kisgyerek a családban. Most már szinte csak a pelenka, ami állandó kiadás, a rucikat olcsón be lehet szerezni turiból.
2011. júl. 25. 14:28
 25/31 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem is vágjatok bele!Én mikor babás lettem,egyből el kellett jönnöm táppénzre,48 ezer ft volt a táppénzem,A férjem 110ezret keresett,de ebből 80 ezer volt csak a hitele.Plussz erre jött a rezsink.Gondolhatod kb 30ezer ft maradt kajára,és mindenre.Aztán szépen kialakult,Eladtuk a hiteles lakását,maradtunk az enyémbe,igy csak rezsit és kocsi kitelt kellett fizetni.A fizuja is emelkedett valamennyit.Most 15 hónapos a lányunk,szépen elvagyunk,nekem pedig csak 57 ezer a gyedem,Neki 140 kb a fizuja,ebből havonta kimegy kb 90 ezer ft a rezsikre és a kocsi hitelre.Kialakul szépen.Pelust ilyesmit tudsz kuponokra venni pl a dm-ben,rengetegett lehet vele spórolni!Gyönyörü vagány rucik vannak a turiban stb..Szóval ne várj a babával:-)))
2011. júl. 26. 08:23
 26/31 Annailuj válasza:
Nem olvastam el az összes választ, félúton abba hagytam. Az én véleményem az, hogy mindenki arra a bizonyos biztos háttérre vár és lassan 30 alatt nem is szülnek,holott később sem lesz meg minden. Úgyis akkor lesz meg minden amire szükség van ha már jön a baba mert addig másra költöd. Biztos anyagi háttér? Mi a biztos ma? Nem azt mondom, hogy nincs egy havi fix összeg amire szükség van hozzá de azt írjátok 300 ezreket kerestek (e körül)?! Ha mi ennyit keresnénk már régen itthon babáznék és várnám a következőt. Mi most még nem vállalhatunk: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-.. . De a kérdező szerintem nyugodtan bevállalhatja.
2011. júl. 28. 11:11
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

120 ezer összbevételre nyugodtan????? Hát azért olyan NYUGODTAN nem! Éhen halni nem fognak, de a nyugalom nem biztos,hogy meg lesz!

És nem arról van szó, várni kell,hanem,hogy 22-23 évesek már úgy érzik el vannak késve és szülnek a semmire!

2011. júl. 28. 11:15
 28/31 anonim ***** válasza:
Utolsónak nagyon igaza van!!!!120 ezer semmire nem elég,csak az örök vitához,hogy nincs pénz:(((
2011. júl. 28. 13:59
 29/31 A kérdező kommentje:
Nem lesz itt semmi...csak nehogy majd 40 évesen bánjam...
2011. júl. 29. 14:26
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem mindegy azért,hogy hány éves vagy!
2011. júl. 29. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!