Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A háztartási alkalmazott...

A háztartási alkalmazott beszélgessen, vagy tegye a dolgát? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Végre van egy kis segítségem a háztartásban. Igen ám, de a férjem rendszeresen beszélgetést kezdeményez vele. Közben ketyeg az óra és fogy a nem kevés óradíj. Mikor kértem, hogy ne tartsa fenn, az volt a válasza, hogy ő fizeti. A munka viszont - amire kérem - közben áll.
2011. júl. 21. 14:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerény véleményem szerint az alkalmazottat azért fizetik, hogy dolgozzon, nem azért, hogy beszélgessen. Ha annyira beszélgetni akar, azt lehet munkaidő után, amikor már elvégezte a dolgát. Ebből az is lejön, hogy tényleg van-e kedve beszélgetni, vagy csak örül neki, hogy addig se kell csinálni semmit. Szerintem mondd meg a férjednek is, hogy ha cseverészni akar, akkor ezt akkor tegye, amikor a bejárónő már végzett. Ha ilyenkor már nincs ínyére, hogy feltartják, akkor úgy tűnik, valójában a beszélgetés sem érdekli annyira, csak persze munkaidőben sokkal kellemesebb dumcsizni, mint dolgozni.
2011. júl. 21. 18:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, munka után kezdjen az urad beszélgetni vele, szerintem mindent ki fog találni, csak hogy szabaduljon:)

Az én bejárónőm folyton vagy a gyerekkel játszik, vagy velem kiván beszélgetni. Ezt megunván ujra egyedül takaritom a házat.

2011. júl. 22. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!