Hogyan zajlik egy abortusz? és kb mennyibe kerül?
napietus.blog.hu válasza:
akkor ez változott, mert régen abortuszosoknak akik nem szültek egy éjszakát bent kellett tölteniük. bocsánat, akkor ezt rosszul tudtam.
Ez normális kórházakban most is így van. 1 éve volt abortuszom és nekem is bent kellett töltenem egy éjszakát, mert a nem szülteket 12 órán át kell LASSAN tágítani. Először egy suttyó kórházba küldött a nőgyógyász, ahol tényleg úgy megy, hogy reggel bemész és délután kijössz. Orvos mondta a családban, hogy mivel nem szültem, mindenképp intézzem el, hogy olyan helyen végezzék a műtétet, ahol előzetes, 12 órás tágítás van, a saját érdekemben. Még valami: a tágító okozta görcsökre NEM adhatnak gyógyszert, mert leállíthatja a tágulást, ezt az éjszakás nővér mondta a kórházban!
De végeznek! A nőgyógyász mondta, aki valószínű több abortuszt végzett, mint te..:)
Azon esetekben, amikor a magzat súlyos genetikai, vagy fejlődési rendellenességben szenved. 12 héten túl nálunk nincs szabadon kérhető abortusz, a videón lévő magzat pedig bőven több 12 hétnél. Kérlek, te inkább többet ne szólalj meg, köszi.
Kedves utolsó!
Te tudod rosszul, 18 év alatt szülői engedéllyel a 20. hétig elvégzik egészséges babán is.
És a válaszod stílusai minősíthetetlenek!!!
üdv, egy szakmabeli
JA!
És mi a Néma sikoly már hogy lenne hatásvadász????? Az a kicsi élet akkor tényleg meghalt.
És sok abortusz igenis így zajlik, legfeljebb nem beszélnek róla. Úgyhogy inkább te maradj csendben a liberális lehuroggó hozzáállásoddal.
Tudod te, hogy mekkora egy 12 hetes magzat?
Pont ugyanúgy mindene megvan, mint a videón lévő babának. A 12. héttől szinte csak nőni kell a babának, morfológiailag már nem változik.
Kedves 23:26:) Köszi:)
Egyébként pedig tényleg megcsinálják a 20. hétig, mondjuk én is úgy tudtam,hogy csak 18 év alatt. 18 év fölött a 16. hétig veszik el ha BETEG a baba, vagy veszélyt jelent az anyukájára.( Nekem így mondták, bocsi ha rosszul mondom)
18:03 voltam:)
kedves mindenki!Kérdésemmel NEM háborút akartam kiváltani, azok akik az abortusz ellen voksolnak, vagy propagandákat terjesztenek, szerintem inkább ne szolaljnak fel az ilyen helyeken. Segítséget kértem, nem támadásokat!
egyépként 20 éves vagyok, stabil kapcsolatom van, de a nem érzem elég stabilnak az életemet hogy gyereket szüljek pénz és jövő nélkül.És azt se felejtsük ki, hogy ehhez súlyos szívbetegségem párosul, és nem vagyok benne biztos, hogy a páron 21 évesen egyedül akar gyereket nevelni egyedül, mivel 80% az esélye annak, hogy belehalok a szülésbe.Na, így még mindig olyan nagyon hangoztatod hogy mekkora hiba? Nem tudom hogy a filmmel mit akartál elérni... szerintem undorito
Az a film azért undorító, mert így zajlik az abortusz egyik fajtája??????!!!!!!!
Az abortusz fajtái:
-12. hétig: kiszívásos (aspirációs) kürettel
-12. hét után (mivel már elég nagy a baba ahhoz, h ne lehessen kiszívni):
a)sóoldatos: a babát méhen beül nagy koncentrációjú befecskenddezett sóoldattal megölik (néha a biztonság kedvéért kap K+ injekciót a szívébe), és meg kell szülnöd
b)ha nem tudod megszülni, akkor mivel vhogy el kell távolítani, akkor a darabokban veszik ki, ahogy sikerül.
Kedves Kérdező,
még annyit, hogy az miért lenne propaganda, hogy van, aki elmondja az abortuszról az igazságot? Attól még, hogy az emberek nagy része nem ismeri az igazságot ezzel kapcsolatban, még létezik és szörnyű. És közben lehet a fejünket a homokba dugni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!