Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg nem szép? (Bővebben lent)

Tényleg nem szép? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nemsokára megszülető kislányomnak a Hermina nevet tervezem adni. Az apukája nincs velünk, így a döntés rám maradt, de édesanyám szerint nem túl szép név. Vélemények?

Sértegetők kíméljenek.

2011. júl. 19. 20:57
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nagyon tetszik. Volt is egy osztálytársam. Olyan kis különleges kis csajszi volt.
2011. aug. 11. 09:37
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, szép, kedves hangzású név. Nálunk is mindig húzták a szájukat a nagyszülők a gyerekek nevére, de minket nem érdekelt (még ezer és egy dolog lesz, amiben nem fogtok egyet érteni, kezdve a szoptatáson, a hozzátáplálás megkezdésén át addig, hogy mit vegyen fel a baba, szóval jobb, ha hozzá szoksz...).

A fiaimat Bercelnek és Csengernek hívják, és lányom is csak azért lett Rita, mert a nekünk tetsző Helka név eredeti tulajdonosa (a Balaton tündére) szerencsétlen véget ért.

2011. aug. 11. 09:39
 43/56 anonim ***** válasza:
100%

"mert a nekünk tetsző Helka név eredeti tulajdonosa (a Balaton tündére) szerencsétlen véget ért."

ez alatt mit értesz???

2011. aug. 11. 10:47
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon különleges. Azért, mert én nem adnám a kislányomnak, nem azt jelenti, hogy nem tetszik. Én bátorítom a döntésedet, egyáltalán nem divatnév, szép is, ritka is. Gratulálok a választásodhoz:)
2011. aug. 11. 11:26
 45/56 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik, kellemes, finom dallamú név, a becézése is az! Nyugodtan le lehet vele élni egy életet. Egyébként pedig tényleg ne törődj mások véleményével, ha Neked tetszik, miért ne adnád!
2011. aug. 11. 11:45
 46/56 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Szerintem teljesen mindegy milyen nevet írsz ide a kérdésbe,mert minden névnél megoszlik az emberek véleménye,csakis a te véleményed és érzéseid számítsanak,ne foglalkozz másokéval,ez esetben anyukádéval sem.Neked tetszik és kész!

Azért megsúgom, hogy nekem is:-)

Amúgy az én kislányom születése előtt,engem illetve minket is kicsit lefújjogtak a nagyszülők,de nem érdekelt a dolog,mi nem a véleményüket kérdeztük,hanem tényként közöltük,hogy így fogják hívni és kész.Azóta persze imádják és dícsérik,hogy mennyire illik rá a neve.(Zsófia)

2011. aug. 11. 15:11
 47/56 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Végülis Hermina lett a kislányod?
2012. jún. 26. 04:57
 48/56 anonim ***** válasza:
100%
Szép név!És az lett pici lányod?
2012. jún. 26. 08:13
 49/56 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó név! Nem lesz belőle 5 az ovis csoportban :)
2012. jún. 26. 10:47
 50/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hermina lett. :)
2012. jún. 26. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!