Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg nem szép? (Bővebben lent)

Tényleg nem szép? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nemsokára megszülető kislányomnak a Hermina nevet tervezem adni. Az apukája nincs velünk, így a döntés rám maradt, de édesanyám szerint nem túl szép név. Vélemények?

Sértegetők kíméljenek.

2011. júl. 19. 20:57
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
59%
Nekem azonnal Hermione jutott eszembe a Harry Potterből. Így meg elég fura. Mint ahogy az is furi nekem, hogy a városunkban van egy Fióna nevű kislány - már csak az a kérdés, hogy ha lesz fiú tesója, azt Szőkének vagy Shreknek fogják hívni??
2011. júl. 19. 21:23
 12/56 anonim ***** válasza:
93%

Ha nekd tetszik akkor dönts emellett legfeljebb gondolkozz el második neven.

Az én kisfiam neve sem teszett anyukámnak meg is lepődött mikor mondtam, hogy Doriánnak fogják hívni.

Most 1,5 éves és kérdeztem, hogy most mi a véleménye és azt válaszolta, hogy megszoktuk...:)

2011. júl. 19. 21:30
 13/56 anonim ***** válasza:
92%
Nekem kedvenc nevem volt sokáig az Árven és úgy volt, hogy kislányom neve is ez lesz, csak aztán mindenki azzal fogadott hogy szép-szép, de miért a gyűrűk urából választottunk nevet az a kedvenc filmünk??? Mindenkinek elmagyaráztam, hogy nem onnan választottuk hanem az utónév könyvből mi is utólag tudtuk meg, hogy onnan volt ismerős. De aztán meguntuk a folytonos magyarázkodást, így váltottunk, így is szép neve lett a lányomnak, de a kedvenc nevem még mindig ez :)
2011. júl. 19. 21:37
 14/56 anonim ***** válasza:
92%
ja ezzel csak azt akartam mondani, hogy ne hagyd magad befolyásolni, ha ez tetszik add ezt, én egy picit megbántam már, de most kb minden nap magyarázhatnám kislányom nevét :( utolsó voltam :)
2011. júl. 19. 21:38
 15/56 anonim ***** válasza:
92%

Nem tartozom a sértegetők csoportjába, de nekem nem tetszik.

Ettől függetlenül a döntés a tiéd!

2011. júl. 19. 21:39
 16/56 krisztivan ***** válasza:
78%
Egy ídős nénit így hivtak a rokonságból.Már meghalt szegény.Szerintem szép név,én már hozzászoktam.Ne hagyd magad befolyásolni,senkinek.Az én fiam is ritka nevet kapott az elején mindenki hűledezett de mostmár megszokták.Ha meg nem akkor magukra vessenek.Nem szoktam magyarázkodni,így hívják és kész!Ja,a fiam neve Csege.
2011. júl. 19. 21:43
 17/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyébként a névnek SEMMI köze sincs a Harry Potterhez...

2011. júl. 19. 21:45
 18/56 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem tetszik de mivel a te lányod lesz úgy nevezed el ahogy szeretnéd!!

A vezetéknévhez megy illik hozzá??

2011. júl. 19. 21:47
 19/56 A kérdező kommentje:
Igen, megy a vezetéknévhez.
2011. júl. 19. 21:55
 20/56 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem te dönsd el, mert neked kell hogy tetszen.Mindenkinek más tetszik és ez így van jól.Amúgy szép név és ha neked ez tetszik akkor ez legyen.
2011. júl. 19. 21:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!