Mi legyen a kislányom neve? Anna vagy Zoé
Bár mostanában a Zoé név is elterjedt elég sok van már, de én inkább azt adnám. Valahogy az Anna nevet már annyiszor hallottam ez elmúlt 2 évben kislányoknál, hogy számomra olyan lett mint a Bence, szép név, de rosszul vagyok tőle....
Vagy mint régen a Zoltán meg a Mária volt.....brrr.
én az ősmagyar nevektől vagyok rosszul:-(((((
egy Bence anyukája
Anna,Panna,Hanna most, mint égen a csillag:(((
(bocs ha megbántok valakit,de így van)Sőt Boglárka,meg Jázmin és rengeteg van.
Szóval a kettő közül Zoé!
Bocsánat, nem akartam én megbántani 1 Bence-mamit sem....távol álljon tőlem (főleg, hogy tudom milyen sokan vannak) de szerintem az már túlzás, hogy nálunk csak a közeli családba 3 Bence van :S
A másik ilyen a Lili.....
Jól elgondolkoztam, mert mindkettő név nagyon szép.
Az Anna valóban nagyon gyakori lett, ezért elgondolkoznék rajta, hogy én is ezt adjam-e (ugyanakkor nagyon szép név, tehát nem biztos, hogy érdekelne, hogy sok gyereket hívnak így), másrészt egy felnőttnek sokkal jobb név, mint a Zoé.
A Zoé kifejezetten tetszik, és egy gyereknek, fiatalnak tökéletes, egy idős nőnél most még furcsa (de azt is tuti, hogy 20-50-100 év múlva már nem fog furcsán hangozni).
Szóval rád bízhatom a döntést kedves kérdező? :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!