Hol altassam a kisfiamat? Jártál már így?
Sajnálom, meg tudlak érteni! :(
Nálunk falun viszonylag csend van. Leszámítva a zenélő autókat, akik mindig a házunk előtt csilingelnek, mert a domb tetején lakunk / Family Frost, Algida, kenyeres, 3 különböző maszek fagyis, tejes autó, gázpalack szállító, dinnye árus. Ezek naponta-kétnaponta. És alkalmanként a használt fémhulladék gyűjtők, toll- és hagyaték keresők, valamint a zöldség-gyümölcsös. Sajnos csak mese vagy zene mellett tudom lefektetni, totál zárt ablaknál. Jobbat én sem tudtam kitalálni!
Nincs esetleg ismerős pár utcányira, akihez átmehetnétek, vinnétek az alvós cuccokat, és ott aludna délutánonként?
Nálunk szerencsére ez nem volt gond, mert a fiam jókat alszik nagy zajban is. Én is akkor szoktam porszívózni, mosni és egyéb hangos munkákat végezni, mikor alszik...
Tavaly több mint fél éven keresztül ment a házunkban a panelprogram. Először kintről jött mindig a zaj, ahogy csomagolták be a házat, aztán bentről, ahogy cserélték ki a fűtéscsöveket és radiátorokat. Borzasztó volt.
Tavaly nyáron volt 1,5 éves a lányom, és igen nagy alvásigénye van (volt is). Ha a nappali 3 óra alvás helyett csak 1-et tudott aludni, eléggé nyűgös volt.
Sokszor mi is átmentünk anyuhoz, barátnőkhöz, illetve a babakocsiban altattam, sétáltam vele.
Hálisten már vége ennek a zajos időszaknak, sajnos nem tudok mást tanácsolni,mint türelem türelem türelem. Esetleg próbáld most napi 2-szer altatni a kisfiadat a napi 1 helyett, sok kicsi sokra megy alapon.
Nem tudom mennyire használható, de valami fülvédő-zajfogó amíg alszik?
Takarítás közben találtam egy csomag munkavédelmis füldugót itthon, nem tudom lehet e hasonlót kapni kicsinek.
Vagy olyasmi mint a téli fülvédő?
Sajnos az ilyesmit túl kell élnie a picinek is.
Kitartást nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!