Szerintetek ciki lenne, ha kisbaba mellett,27 évesen kezdeném el a jogot?
A gyógypedagógiát nagyon ajánlom! Az ELTE Bárczi képzése rendkívül színvonalas, és bababarát - levelezős konzultáció idején rengetegen hozzák magukkal a gyerekeiket, mert nem tudják hova tenni - és játszószoba, pelenkázó és szoptatószoba is van. :)
A képzés jó és a te diplomádhoz is passzol - sok kreditet be tudnál számítani.
Igen, köszönöm. Mert a logopédia is érdekel, vagy egy korai fejlesztőben is el tudom képzelni magam.
Lehet ez lesz :)
Gondolkodom.
Jövő ilyenkor 1 éves lesz a picim. Csak Pesthez elég messze lakunk.
Akkor apának is jönnie kéne velem. De a konzultációk ott hétvégére esnek, meg a vizsgák is vajon?
Majd utána nézek.
Azért nem lehetetlen megcsinálni gyerek mellett. Attól is függ mennyi a segítség. Barátnőm 3!! gyerek mellett csinálta meg, a kicsi egy éves volt. Második diplomája neki is.
Ahogy azt sem jelenteném ki,hogy nem tudsz ügyész, bíró lenni. Ez nem életkor függvénye! Főleg,hogy 30 éves kor alatt ki sem nevezhetnek!
Én azt mondom,hogy vágj bele. Én is agyalok ezen, most várom a babánkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!