Vállalnátok még babát az én helyemben?
Szia!
Én azt mondom, mostanában ez a szoptatás dolog kicsit túl van lihegve. Azért mondom ezt, mert én is áldozatául estem. Maximálisan egyetértek azzal, hogy a babának a legjobb az anyatej, de mostanság nálunk lassan már felkoncolják, aki valamiért nem tud szoptatni. Nekem nagyon kevés volt a tejem, ezért első pillanattól tápszerrel pótoltam hozzá, de majd egy évig mégis lelki beteg voltam, hogy rossz anya vagyok. Az segített, amikor egy volt iskolatársnőm, aki tudta, mennyit küzdöttem a tejért, azt mondta, (miután 2 hónapig fejte a tejet, mert neki ugyan volt bőven, de a fia meg nem volt hajlandó szopni), hogy le a kalappal a küzdelmem előtt, mert neki még így is marha megterhelő volt, hogy volt mit fejnie bőven nap mint nap, és csodálja, hogy én hónapokig képes voltam küzdeni 1-1 cseppért is.
Most a másodikat várom, és felkészültem, hogy lehet, hogy nem fogom tudni szoptatni, de most már TUDOM, hogy nem ettől leszek jó anya.
Mindezt csak azért írtam le, hogy próbáld meg más szemszögből nézni, ha igazán szeretnél babát, semmi más ne számítson!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!