Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vállalnátok még babát az én...

Vállalnátok még babát az én helyemben?

Figyelt kérdés
Gyógyszert kell szednem sajnos a betegségemre. kisfiam most 4 hónapos, 2 hónapos koráig szoptattam, nem szedtem a gyógyszereimet, de nagyon beteg lettem, és el kellett választanom:(. mégis, azért 2 hónapig szopott. Szeretnék még egy babát, kb. egy év múlva, csak olyan rossz hogy alapból nem szoptathatom:( Ti hogy döntenétek? Plusz ez a helyzet ami most van...
2009. márc. 31. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha a betegséged nem olyan, ami kizárná a terhességet, akkor miért is ne? A szoptatást elhiszem, hogy sajnálod, de gondolj arra, hogy sokan tápszerrel is meg tudják oldani (levetkőzik, baba hozzábújik, cumi a szájába, kész) a bensőséges hangulatot.
2009. márc. 31. 12:45
 2/8 A kérdező kommentje:
igen pont ez hiányozna:(. Terhesség alatt szedtem gyógyszert, de olyat amit lehet, tehát nem gond. csak a szopinál:(
2009. márc. 31. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha vágysz babára ne legyen akadály h nem tudod soptatni majd....semmivel nem lesz kevesebb a szopiztatott gyerekeknél!
2009. márc. 31. 12:49
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. márc. 31. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem,ha vágysz a második babára akkor miért ne?.Nagyon sok olyan kismama van aki az első pillanattól kezdve nem tudja szopatni a kisbabáját és mégis egészséges,boldog babájuk van.Jövőre újra választások lesznek,reméljük kicsit rendeződni fog a mostani nehéz helyzet,és enyhíteni fognak a megszorító intézkedéseken.
2009. márc. 31. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem szoptathatod a babádat, lehetsz te kiváló anyukája! Ha vágysz egy gyermekre, akkor ne legyen akadály a szoptatás hiánya. Később biztosan megbánnád, hogy nem vállaltál gyermeket! Az anyagi helyzeteteket te tudod, neked kell mérlegelned, hogy a mostani válságban el tudnátok-e még egy gyermeket látni! Nekem 2 gyermekem van, s semmi pénzért nem mondanék le róluk, még ha nem is tudnám szoptatni őket, akkor sem!
2009. márc. 31. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én azt mondom, mostanában ez a szoptatás dolog kicsit túl van lihegve. Azért mondom ezt, mert én is áldozatául estem. Maximálisan egyetértek azzal, hogy a babának a legjobb az anyatej, de mostanság nálunk lassan már felkoncolják, aki valamiért nem tud szoptatni. Nekem nagyon kevés volt a tejem, ezért első pillanattól tápszerrel pótoltam hozzá, de majd egy évig mégis lelki beteg voltam, hogy rossz anya vagyok. Az segített, amikor egy volt iskolatársnőm, aki tudta, mennyit küzdöttem a tejért, azt mondta, (miután 2 hónapig fejte a tejet, mert neki ugyan volt bőven, de a fia meg nem volt hajlandó szopni), hogy le a kalappal a küzdelmem előtt, mert neki még így is marha megterhelő volt, hogy volt mit fejnie bőven nap mint nap, és csodálja, hogy én hónapokig képes voltam küzdeni 1-1 cseppért is.

Most a másodikat várom, és felkészültem, hogy lehet, hogy nem fogom tudni szoptatni, de most már TUDOM, hogy nem ettől leszek jó anya.

Mindezt csak azért írtam le, hogy próbáld meg más szemszögből nézni, ha igazán szeretnél babát, semmi más ne számítson!!!

2009. márc. 31. 13:58
 8/8 A kérdező kommentje:
hát én nagyon sajnálom aki rossz anyának érzi magát, mert ne mtud szoptatni, mert NE MAZ!! túl van lihegve tényleg, ezért görcsöl rá mindenki sajnos:(. köszönöm a válaszokat. hát anyagiakat meglátjuk, itt már nem lehet tudni mi lesz:)
2009. márc. 31. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!