Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Barátnőm nem akar gyereket...

Barátnőm nem akar gyereket mert fél hogy a teste tönkre megy és a sok kellemetlenség ami vele jár. Fog változni a felfogása?

Figyelt kérdés
Mindennap kondiba napi 3 órákat edz.. és megkérdeztem tőle hogy hogy mikor akarna gyereket erre soha mert nem fogja egy kölyök miatt tönkre tenni a testét.. Szeretem meg minden.. De ez kicsit idegesítő mi van ha össze házasodnánk.. Ő 26 éves. Köszönöm a válaszokat. 27F
2011. júl. 11. 12:35
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
63%
Félti a testét? Akkor mit fog csinálni 50 éves korára, mivel akár tetszik neki, akár nem, a teste öregedni fog. Egyébként a 12:43-assal értek egyet, ez így, ebben a formában önzőség. Nem értem, miért lett lepontozva az a hozzászóló!
2011. júl. 11. 15:04
 22/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én párom is évekig kérlelt, hogy legyen gyerekünk. Egyáltalán nem vágytam arra a kötöttségre, életmódra, lemondásra amit egy gyermek születése hoz magával.Jobbab szerettem utazgatni, öltözködni. És igen, féltettem a testem is. Aztán tavaly nyáron a sors megoldotta a kérdést, védekezés mellett teherbe estem.

Most 2 hónapos a kisbabám és én vagyok a világ legboldogabb embere. Nem értem miért vártam ennyit, mert biztosan közhelyesen hangzik, de egy csoda. Egész nap nézegetem és teljesen kielégít az, hogy szoptatom, pelenkázom, szeretgetem őt. ( Pedig nagyon pörgős életet éltem előtte, sőt még terhesen is)

Szóval, ha szereted őt, érdemes együtt maradnotok, mert az ember mindig változik, olykor 360 fokot is. ( pl. feszült lettem, ha a kutyám miatt gyerekek vettek körül, vagy ha pár percnél több időt kellett gyerek társaságban tölteni- ezt persze már szégyelem, de igy volt)

2011. júl. 12. 11:32
 23/27 anonim ***** válasza:
Utálni fogsz, de 360 fokos fordulás helyett 180-ra gondolsz.
2011. júl. 12. 12:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem ez a lényeg:-)
2011. júl. 12. 12:52
 25/27 anonim ***** válasza:
A 360 fok az egy teljes kör,tehát visszaáll úgyan oda,gonfolom a kérdező nem ezt akarta sugallni,tehát az helyes amit a 76%-os ir,matek órán figyelni kellet volna.
2011. júl. 12. 12:55
 26/27 anonim ***** válasza:

adaméra

Gratulálok a picihez de ez a kérdezőn nem segit.Nem válalltál volna magadtól babát hanem besikerült....Lehet hogy a kérdező párja is szeretné a gyereket ha megszületik,de magától nem akar válallni,abban meg nem lehet reménykedni hátha becsúszik.

2011. júl. 12. 12:56
 27/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:04

Köszönöm az egyetértést

12:43-as :)

2011. júl. 12. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!