Barátnőm nem akar gyereket mert fél hogy a teste tönkre megy és a sok kellemetlenség ami vele jár. Fog változni a felfogása?
Szia!
Az én párom is évekig kérlelt, hogy legyen gyerekünk. Egyáltalán nem vágytam arra a kötöttségre, életmódra, lemondásra amit egy gyermek születése hoz magával.Jobbab szerettem utazgatni, öltözködni. És igen, féltettem a testem is. Aztán tavaly nyáron a sors megoldotta a kérdést, védekezés mellett teherbe estem.
Most 2 hónapos a kisbabám és én vagyok a világ legboldogabb embere. Nem értem miért vártam ennyit, mert biztosan közhelyesen hangzik, de egy csoda. Egész nap nézegetem és teljesen kielégít az, hogy szoptatom, pelenkázom, szeretgetem őt. ( Pedig nagyon pörgős életet éltem előtte, sőt még terhesen is)
Szóval, ha szereted őt, érdemes együtt maradnotok, mert az ember mindig változik, olykor 360 fokot is. ( pl. feszült lettem, ha a kutyám miatt gyerekek vettek körül, vagy ha pár percnél több időt kellett gyerek társaságban tölteni- ezt persze már szégyelem, de igy volt)
adaméra
Gratulálok a picihez de ez a kérdezőn nem segit.Nem válalltál volna magadtól babát hanem besikerült....Lehet hogy a kérdező párja is szeretné a gyereket ha megszületik,de magától nem akar válallni,abban meg nem lehet reménykedni hátha becsúszik.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:04
Köszönöm az egyetértést
12:43-as :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!