Barátnőm nem akar gyereket mert fél hogy a teste tönkre megy és a sok kellemetlenség ami vele jár. Fog változni a felfogása?
(12:40--> fognak is! semmi közöd nincs hozzá, hogy miért őt választotta!)
Szia! A barátnőd szerintem nem a szüléstől fél! 26 évesen, közel a 3X-hez már elég érett ahhoz, hogy felfogja, egy férfinak nem elég a feleség, vagy barátnő, család kell!
Ha összeházasodtok, már teljesen kötötten fog élni, sokkal család centrikusabb lesz. És különben is: már itt az idő! :))
"nem fogja egy kölyök miatt tönkre tenni a testét"
ez a nő soha nem fog megváltozni,sőt ha ilyet mond a szeretett férfinak,akkor nem is szereti igazán,önző egoista pitsa...
ez a véleményem
24/N
Szakítsatok
Ő találhat magának egy olyan férfit, akinek gyerek nélkül is kell, te meg találsz magadnak olyan nőt, aki szül neked, aztán mindenki boldog.
A szeretet elég bonyolult érzelem, mégis mindenki tudja, hogy ki, hol, mennyire érzi. Érdekes.
Én szeretnék gyereket, de biztos, hogy örökbe fogadok majd. Egyszerűen a terhesség szerintem furcsa. Nő benned valami... mint az Alien. Szerintem rémisztő.
(Ennek ellenére szoktam önkénteskedni, gyerekekkel foglalkozni, és imádom őket. Tehát csak a terhesség rész kiborító számomra.)
Lehet, hogy a barátnőd is csak a terhességtől fél, az anyaságtól nem.
A teste tönkre megy és a sok kellemetlenség ami vele jár.Kifogások.
Én se akarok,időm se lenne rá,mert másokéval foglalkozom,szeretem őket,de otthonra nem kéne egy se.Nyűg teher,felelősség,és nem vagyok őnző,akkor lennék ha szülnék,és leszarnám,bébicsőszre bíznám.Nem vagyok anya tipús.Nem mineki az,aki őnző na az szül,és utána a gyereke hozzánk jön terápiára,mert már baba korába éreztetik vele,hogy nem kell senkinek.
Kedves kérdező,sajnos hogy azt kell mondanom hogy szerintem nem fog mükődni a kapcsolatotok,és ezért egyikőtök sem hibás.Ő sem,mert ugy gondolja nem akar gyereket,az ő teste az ő döntése.Most képzeld el ha azért szül neked egy babát mert te azt szeretnéd.Vajon erre vágysz?Vagy egy olyan családot szeretnél ahol anyuka és apuka együtt akarják azt a bébit,mindketten szeretik és kellő időt forditanak rá.A gyereknevelés akkor is nagyon nehéz ha mindketten nagyon akarták a babát.
Tiéd a döntés hogy vársz-e,bár szerintem egyhirtelen nem fog változzni a döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!