Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelyi ultrahang max. Hány...

Hüvelyi ultrahang max. Hány percig tart? Úgy értem, a kellemetlenség?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kellemetlen a legtöbb doki v. gyakorlott szonográfus olyan finoman helyezi fel a fejet hogy alig érezni.

Fel kell húzni a lábakat mint vizsgálatkor és el kell lazitani az izmokat akkor nem kellemetlen.

egyébként úgy 5 perc a 6 és 10 hetes úgyértem a nem genetikai uh mert az kb negyedórás és kb fele hasi fele hüvelyi. -mindenhol más-

2010. dec. 8. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellemetlen, maximum picit hűvös a zselé amit rátesznek. Pár perc.
2010. dec. 8. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb 2-3 percig tartott és nem volt kellemetlen. Egyszer volt rossz egy kicsit, amikor megpróbált képet csinálni a doki. Kb 10 percig forgatta, meg mozgatta bennem jó mélyen. Na az nem volt valami jó. Egyébként egy normál vizsgálatnál meg sem érzed.
2010. dec. 8. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell felni tole!Nem akkora es nem is olyan vastag,mint egy penisz,bocsanat hogy ilyen jol erthetoen irom le!Azt erzed ahogy forgatja ide oda benned de nem kellemetlen!Nekem azutan volt kellemetlen,mert egy olyan 2 oraig fajt a hasam alja!(csak enyhe fajas volt,nem veszelyes)udv.Boldog babavarast!!!!!!!
2010. dec. 8. 11:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja amugy 5perc korul van az egesz!2honapos kor utan mar a legtobb klinikan nem is vegeznek huveji uh.t
2010. dec. 8. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!