Szoktál a pároddal az előző barátjairól/barátnőiről beszélgetni?
Főleg a kapcsolatunk elején igen, beszéltünk róluk. Mondjuk egyikünket sem zavarta a téma, másképp nyilván lapoztunk volna.
De érdekes és hasznos lehet tudni, hogy miért lett vége stb. Meg hogy hogy élte ő meg.
Régebben én hoztam szóba, de csak futólag, mivel idegesít a téma. Ö nem beszél róluk, mert egyiket sem szerette, nem tartja egyikkel sem a kapcsolatot, nincsenek fenn neki ismerösként sem. Innentöl fogva nem érdekel a dolog, feleslegesen nem hergelem magam...:)
Az én exeimet meg fele-fele arányban, ugyancsak néha. Ö az újításoknál érdeklödik, hogy ezzel vagy azzal csináltam-e már ezt meg azt. Én meg mérgemben említem meg, hogy "bezzeg Xy megcsinálná/nem mondana ilyet"... ezt utálja egyébként :D ja igen, meg hogy lehet, hogy a lányunk nem is töle van, hanem Xy-tól (egyébként tiszta férjem, de jó bosszantani), bár ezt nyílván nem veszi be.
Ennyi szó esik kb. róluk:)
Persze, szoktunk, és én ismerem is két exbarátnőjét, és mondhatom, hogy jóban vagyok velük. Voltak nálunk már az új párjaikkal, mi is voltunk náluk látogatóban a gyerkőccel. Nem mondom, hogy sűrűn összejárunk, de párom előttem lévő exének pl. kölcsönadtam sok kismamaruhámat, meg a bébihordót is odaadtuk neki, szóval nem vagyunk ellenségek. Első időkben furi volt, mert úgy éreztem, féltékeny rám (miatta mentek szét párommal), de aztán helyrejöttek a dolgok, ahogy neki is lett új párja.
Az én exemmel nem találkozott párom, bár tervben volt, de aztán egyszer nem is olyan régen részegen szerelmet vallott nekem sms-ben, amit páromnak is elmondtam. Hááát, ő ettől nem volt boldog, így jobbnak láttam hanyagolni a dolgot. Azóta már megnősült, de nem hiszem, hogy velük találkoznánk édes négyesben. :)
Utolsó vagyok. Az még eszembe jutott, hogy sokan mondják azt, hogy perverz dolog ez, de ha egyszer ők tartják a kapcsolatot, nem haragban váltak el, akkor nekem miért lenne jó - ráadásul ok nélkül - féltékenykedni? Tudom, hogy már egyik csaj sem kellene neki, mindkettőnek gyereke van, boldog párkapcsolatban élnek, az egyiknek most megyünk majd az esküvőjükre is, meg vagyunk hívva családostól. :)
Szerintem ez hozzáállás kérdése - sokan kérdeznek engem, hogy nem zavar? Nem, egyáltalán nem zavar. Sok-sok évvel ezelőtt voltak együtt, soha nem lesz már köztük semmi, akkor én miért lennék ellenséges?
Szerencsére nálunk nincs, mert első szerelmei vagyunk egymásnak:)
Biztos, hogy nem szeretnék beszélgetni az ex-ekről.
Persze, beszélgettünk ilyesmikről, hiszen a múltunk az életünk része, ezéltal váltunk olyanná, amilyenek most vagyunk.
Nem volt kellemetlen egyikünknek sem ezekről a dolgokról beszélni, és szerintem érdekes megtudni, hogy miként érzett akkor és mit gondol most mindezekről.
Nem.
Tabula rasa.
Ő az első pasim, akivel nincs kedvem megosztanom régi szerelmeimmel kapcsolatos dolgokat, és én sem vagyok kíváncsi az ő régi dolgaira.
Már szültem neki 2-t :-D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!