Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar, ha a párod/férjed tartogatja volt barátnőiről a fotókat, hozzá írt verseket?
Természetes, ha a férfi új házasságában régi fotót, verseket tartogat első nagy szerelméről? Neki miért annyira természetes?
Második házassága férjemnek, tehát érdekes, túlélt több kapcsolatot és egy előző házasságát (gyerekkel) az első nőjéhez írt erotikus versei, fotói.
A minap találtam meg véletlenül az első nőjéről való igazolványképet.
De minek neki?
Én tiszta lappal kezdtem, nálam nem talál hasonlókat ezért könnyű a lelkének.
Nem tudom, nálam nem férnek bele ezek a dolgok a házasságomba.
Talán ki is lehetne függeszteni a kandalló fölé a családi képek mellé.
Erre utaltál?
Nem erre utaltam.
Csak feltételeztem - talán túl naívan -, hogy ha már egyszer összeházasodtatok, akkor a házasság előtt megismerted annyira az ő értékrendjét, hogy el tudd dönteni, hogy az mennyire illik a tiédhez.
Igen. Köszönöm.
Csak minden jóérzésű nő, főleg, aki többedjére megégette magát talán úgy gondolja hozzám hasonlóan, hogy tartsuk ezt meg agyban. Én ezt így teszem.
A múlt múlt. Ahogy a nevében is foglaltatik.
Az iwiw egy jó példa erre, hogy mennyi gubanc és baj van abból ki milyen képet rak ki magáról, másról.
Mivel nyilvánosság előtt zajlik, ezért személyiségi jogokat is sérthet.
Tiszteletben tartom a gondolataidat, de a szekrény aljába ne feküdjenek más női fotók, urambocsá', aktok, ki tudja.
Ha fiam rátalálna, csak magyarázkodhatnék.
Megzavarnám őt. Is.
Értelmesen, felnőttként kell kezelni a dolgokat, ennyi az egész.
Nem mondom én se, hogy mindent közszemlére kell tenni, de a "mindent megsemmisíteni" meg már a ló másik oldala. Ha ragaszkodik a képekhez, hát akkor legyen nekik egy fix helyük (akár lakat alatt is), és tartsa ott őket - probléma megoldva.
És a fiad előtt ugyan mit kéne magyarázkodnod? Neki is lesz majd első barátnője, aztán második, és jó eséllyel harmadik is. Semmi olyat nem látna, amivel később ne találkozna élőben is, és idővel úgyis meg fogja érteni ő is a saját tapasztalatai nyomán, hogy hogy is van ez a dolog az emlékekkel. Egyszerűen nem kell idegeskedni vagy kényeskedni, hanem szépen, higgadtan, tényszerűen megbeszélni a dolgokat. Így gátlások sem alakulnak ki, rossz emléket sem hagy, viszont mégis tisztáz minden kérdést. Persze kérdés, mennyi idős a fiad, de ha az értelmesebb fajtából való, akkor a korának megfelelő fogalmazásmóddal vele is megbeszélhetsz mindent.
Nem tudom miért olyan természetes számomra, hogy nekem nincs szükségem a régi (esetleg szép) emlékekre, mert most akarom megélni őket. Nem véletlenül lettek akkor vége.
És azt tapasztalom, hogy azok is így gondolják, akikkel dolgom volt.
Nem tudom elképzelni, hogy új kapcsolatukban hasonlóképpen a fiókjuk alján ott lapulna rólam egy kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!