Miért csodálkozik szinte mindenki körülöttünk azon, hogy nem szeretnénk a kislányunknak fülbevalót rakatni?
Ne törődj vele! Anyukám nekünk nem csináltatott, mert ő utálta és 18 évesen ki is vette, azzal a jelmondattal, hogy most már nagykorú :D Úgy gondolta, ha majd kérjük, akkor lesz. 17 évesen lövettem az első párat, azóta összesen 5 db van a két fülemben. Nagyon szeretem őket, az esküvőmön is mindbe raktam fülit (bár anyós próbált lebeszélni, merthogy minek, de hozzám tartozik az összes lyuk :D )
Hugim sokkal fiatalabb mint én, neki megtetszett, hogy nekem van, és talán olyan felsőtagozatos korában ő is kért.
Második babámat várom, ha lány lesz, se hiszem, hogy egyből csináltatok neki. Majd később....
Szerintem semmi fura nincs benne. Érdekes, hogy ez a fülbevaló dolog ennyire elterjedt még mindig a kisgyerekeknél, végtére ez is egy piercing. Funkciója nincs, viszont ha szigorúan nézem, egyfajta testmódosítás. Bezzeg akkor hányan ki lennének akadva, ha valaki ajakpiercinget rakatna a lánya szájába.
Amúgy nem vagyok megrögzött fülbevaló-ellenes, de én nem rakatnék a lányom fülébe. Majd felnőtt korában eldönti, hogy akar-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!