Vásároltok neten? Nem rizikós?
Figyelt kérdés
Egyszer rendeltem csomagküldő szolgálattól és nagyon ramaty minőségű ruhát kaptam kézhez. Azóta szeretem látni, megfogni a ruhákat, hogy milyen az anyaguk stb.
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
Tapasztalatok?
2009. márc. 29. 15:01
1/3 anonim válasza:
Szia.Én már többször rendeltem neten,igaz nem ruhaneműt.De etetőszéket meg játékot is innen rendeltem mert jóval olcsóbb mintha elmentem volna egy boltba megvenni.Nekem nem volt egyikkel sem gondom.Lehet ruhát én sem mernék mert az más.
2/3 anonim válasza:
Én rengeteg mindent veszek neten. Babakocsit pl. netről vettem, Vateráról. Mármint nem használtat, hanem sok kereskedő ott hirdet, mert ők is jobban járnak, hogy nem kell helység meg semmi, csak net meg pár fotó. Én eddig minden rendetl termékkel elégedett voltam. Gyerekruhát mondjuk nem rendelek netről, mert én nem tudom a fiam ruha számozását nagyon, vagyis szeretem hozzá mérni. De magamnak már sok ruhát és cipőt rendeltem. Ezeket mind Vateráról. De ha pl. egy nagy áruháztól rendesz, akkor jogod van x napon belül visszaküldeni, ez minden nem személyes vásárlásra érvényes szabály.
3/3 anonim válasza:
Én is rengeteg dolgot neten vásárolok, egyáltalán nem rizikós.
Időben megjönnek a cuccok, eddig nem történt adatvisszaélés sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!