Milyen nevet adjak a babámnak?
Hej hova tűntek a Friderikák, Eszterek, Juditok, Zsuzsák, Erzsébetek, Évák, Sárák, Fruzsinák...és még lehet sorolni.
Ízlelgetem... Jarmilla, Kamilla, Fantilla, Kokilla,
Igen, bőséges a névválasztás lehetősége...
Ja igen Ffi...szégyen szemre....
Mert akkor a játszó téren nagy grimbusz lenne :)
Ugyan tucat nevek...akkor az ilyen emberek tucat emberek...kösz lenézed őket...anyukádat, anyósodat, nagymamákat, dédiket hogy is hívják?
Tudod a névadás az utóbbi 30 évben divat kérdése (volt?) ... lsd TV sorozatok....
Régen a szülők, nagyszülők iránti szeretetből, figyelmességből az Ő nevükből választottak....
Ha ennyire a Jarmilla tetszik, akkor puhítsd a párod!
Persze csak finoman :)
Sokszor mondd halkan, álmodozva, milyen szép név...
Az én kedvencem sem tetszett olyan nagyon a páromnak eleinte, de aztán annyit hallotta tőlem, hogy megtetszett neki is. És most már azt mondja, hogy de jó, hogy ezt a szép különleges nevet adtuk a gyermekünknek, és nem egy tucatnevet :)
Mellesleg nekem a Petra tetszik, de ez nem számít :) Legyen meg a te akaratod, én ezért szorítok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!