Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet adjak a babámnak?

Milyen nevet adjak a babámnak?

Figyelt kérdés
Kisbabánk lesz novemberbe érkezik,és a férjemmel a Jarmillán és a Petrán vacilálunk.Nem tudjuk eldönteni ő a Petrát szeretné én a Jarmillát.Hollósi lesz a vezeték neve.Nektek mi a véleményetek?
2011. júl. 6. 10:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Jarmila:) Sokkal szebb és nem tucatnév! Add bátran!
2011. júl. 6. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Hej hova tűntek a Friderikák, Eszterek, Juditok, Zsuzsák, Erzsébetek, Évák, Sárák, Fruzsinák...és még lehet sorolni.

Ízlelgetem... Jarmilla, Kamilla, Fantilla, Kokilla,

Igen, bőséges a névválasztás lehetősége...

Ja igen Ffi...szégyen szemre....

2011. júl. 6. 14:34
 13/15 A kérdező kommentje:
Mert azok olyan tucat nevek.Ha azt kiabálnám a játszótéren,hogy Fruzsina,Sára akkor 100-an felfigyelnének.De ha pl Jarmilát mondanék,akkor csak ő figyelne fel rá.Mert ritka név,és szép is.Nem értem miért nem adnak több gyereknek Jarmila nevet
2011. júl. 6. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Mert akkor a játszó téren nagy grimbusz lenne :)

Ugyan tucat nevek...akkor az ilyen emberek tucat emberek...kösz lenézed őket...anyukádat, anyósodat, nagymamákat, dédiket hogy is hívják?

Tudod a névadás az utóbbi 30 évben divat kérdése (volt?) ... lsd TV sorozatok....

Régen a szülők, nagyszülők iránti szeretetből, figyelmességből az Ő nevükből választottak....

2011. júl. 6. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha ennyire a Jarmilla tetszik, akkor puhítsd a párod!

Persze csak finoman :)

Sokszor mondd halkan, álmodozva, milyen szép név...

Az én kedvencem sem tetszett olyan nagyon a páromnak eleinte, de aztán annyit hallotta tőlem, hogy megtetszett neki is. És most már azt mondja, hogy de jó, hogy ezt a szép különleges nevet adtuk a gyermekünknek, és nem egy tucatnevet :)

Mellesleg nekem a Petra tetszik, de ez nem számít :) Legyen meg a te akaratod, én ezért szorítok!!! :)

2011. júl. 6. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!