Milyen nevet adjak a babámnak?
Figyelt kérdés
Kisbabánk lesz novemberbe érkezik,és a férjemmel a Jarmillán és a Petrán vacilálunk.Nem tudjuk eldönteni ő a Petrát szeretné én a Jarmillát.Hollósi lesz a vezeték neve.Nektek mi a véleményetek?2011. júl. 6. 10:49
4/15 anonim válasza:
Akkor inkább Petra...
No comment.
5/15 anonim válasza:
hangzás szempontjából végül is ugyanaz Hollósi (vegyes hangrendű) Petra (szintén) Jarmilla (szintén)
nekem a Jarmilla tetszik jobban az olyan különleges
6/15 anonim válasza:
A Jarmilla rettenetes. Inkább Petra.
9/15 Kerria válasza:
Nekem a Petra tetszene jobban, de az az én ízlésemet mutatja :)
Itt a kérdés mennyire idegenkedtek a másik névtől, jelen esetben Te a a Petrától, és a Párod a Jarmillán névtől.
Ez utóbbi különlegesnek tűnik, de nekem olyan fiús hangzású, lehet a Milán név miatt....
Boldog babavárást!
10/15 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom a Petrával csak egyszerűen szerintem szebb név a Jarmila.Egyébként a párom szerint is elég fiús hangzású,de szerintem pont ellenkezőleg olyan csajos név.:))
2011. júl. 6. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!