Régebben hogy képzelted el a családod?
Én még csak a tervezgetős státuszban vagyok, de ha nem baj, leírnám. Aztán lehet, hogy 5-10 év múlva nevetve fogom visszaolvasni. :-)
Úgy gondolom, hogy minimum 1, maximum 5 gyermeket szeretnék majd, de természetesen csak akkor, ha biztos egzisztenciával és anyagi háttérel rendelkezem.
Nagyon sokszor álmodtam már azt, hogy gyerekem van. Általában mindig kislány volt, helyes, szőke hajú, kék szemű baba. A neveken már egész kiskoromtól fogva gondolkozom, körülbelül 10-11 éves lehettem, amikor a kedvenc tanárnénimnek kisunokája született, akit Rozáliának neveztek el. Amikor megláttam élőben, majdnem elolvadtam, olyan gyönyörű volt az a kislány. (Olyasmi lehetett, mint az álmaimban.) Akkor eldöntöttem, hogy nekem ha kislányom lesz, Rozáliának fogják hívni. Ezen kívül nagyon tetszik még az Adél, Aliz, Anna, Bella, Berta, Blanka, Dóra, Elza, Emma, Flóra, Gréta, Hanga, Hanka, Hanna, Hedvig, Janka, Jázmin, Kincső, Kinga, Klára, Lara, Lenke, Lili, Lilla, Liza, Lola, Luca (a másik igazi kedvencem a Rozália mellett), Panna, Réka, Rita, Róza, Rozi, Sára, Stella, Tekla, Vanda, Villő, Zolna, Zselyke, Abigél (kedvenc), Ajnácska, Beatrix, Boglárka, Borbála, Dorottya, Eliza, Elvira, Emese, Emőke, Etelka, Henriett, Ildikó, Júlia, Lilian, Mirella, Rozina, Rozita, fiúnevek közül pedig az Örs, Alex, Artúr, Bercel, Csongor, Ervin (egyik kedvencem), Félix, Loránd, Lóránt, Lőrinc, Máté, Simon (másik kedvencem), Zétény, Flórián (harmadik kedvencem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!