Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Régebben hogy képzelted el a...

Régebben hogy képzelted el a családod?

Figyelt kérdés
Mármint hány gyereket gondoltál ahhoz képest most mennyi van? Még szeretnél-e? Régebben elképzelted, hogy fognak kinézni? Ha igen akkor tényleg olyanok lettek kinézetre, mint amilyet elképzeltél? Régebben milyen nevet szerettél volna nekik adni és végül milyen nevet kaptak?
2011. júl. 5. 10:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sok gyereket szerettem volna,legalább 3-at,de csak egy van,mert a férjem nem szeretne többet.Sötét hajam,és szemem van,gondoltam a gyerekeim is ilyenek lesznek,de egy szőke,kék szemű hercegem van:)A kedvenc neveim helyett sajnos kompromisszumos megoldás született.
2011. júl. 5. 10:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem terveztem gyereket. Annyira rossz körülmények között éltem, nőttem fel, hogy egyszerűen gyerekkorom óta minden gondolatomat az tette ki, hogy ebből a körből kitörjek. Rengeteget tanultam, dolgoztam és valóban sokra vittem, karrierista nő lettem, aki nem akar családot, csak minél jobb pozíciót, minél több elismerést. Aztán a 30. szülinapom előtt pár hónappal mégis két gyönyörű kisfiú anyukája lettem. És utána még két gyereket vállaltunk. Több már nem lesz, de ők négyen a legfontosabbak számomra (ettől függetlenül nem bánom meg, hogy így rendeztem az életemet, hálistennek az én gyerekeimnek már nem kell nélkülözniük, ahogy én tettem).
2011. júl. 5. 10:55
 3/12 anonim ***** válasza:

Úgy terveztem, egynél mindenképpen több gyerekem lesz. (3 lett:)

Többet egyáltalán nem szeretnék, irigylem, akinek 4-5 van, de nekem a szülések nem túl pozitív élmények...

15 éves koromban megtetszett a Bence név, a kisfiam neve Bence lett, igaz, 20 évet kellett rá várni:)

2011. júl. 5. 11:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Mindig is 3-asikreket akartam, 3 lányt, nem tudom, miért.

Ehhez képest most csak egy baba van a pociban, de ő kislány, ez bejött, aztán majd 2-3 év korkülönbséggel jöhet/jöhetnek a tesók, az ikreket még mindig nem vertem ki a fejemből :)

2011. júl. 5. 12:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Mivel gyermekként mindig azt láttam, hogy apám részeg, és veri anyámat, úgy gondoltam, hogy nekem nem kell férj. Lesz 1 gyerekem, akit majd én egyedül felnevelek, és ennyi. Úgy is szültem meg a gyermekem. Aztán találkoztam egy férfival, aki tudtam tisztelni, és megtanultam bizni benne. Úgyhogy azóta van még 1 most már közös gyermekünk, és igy mi 4-en vagyunk egy család. :))) Nem kicsit alakult másképp, de nem bánom.
2011. júl. 5. 13:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocs. Az "kis apróság" kimaradt, hogy ő is tisztel, és szeret engem. És soha nem bántana meg. Soha nem ütne meg. Ez nekem nagyon fontos. Egyszer azt mondta nekem, hogy tudja, hogy én bármikor lelépek tőle, és akkor gondoltam bele, hogy végülis igaza van. Mindig van tartalékom (amiről ő elvileg nem tud) A papirjaim is mindig nálam vannak. És tudom, hogy mit kezdjek magammal. Nem szándékosan csináltam igy a dolgaim, csak ez idegződött be a hosszú "gyermek"évek alatt.
2011. júl. 5. 13:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Anyu belegebedt, hogy tisztességesen felneveljen minket, apám meg ott ült a TV előtt, és le se szart minket...

A párom azt hiszem, jobban várja a kislányunkat, mint én, újra megtanultam bízni a férfiakban, és azt hiszem, most minden adott, hogy boldog legyek :)

2011. júl. 5. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Kamaszként mindig arról álmodtam, hogy sok gyermekem lesz, fiúk és lányok is. Nevet csak 1-nek adtam akkoriban, Ő Richárd volt. Én mindig azt képzeltem, hogy gyönyörű gyermekeim lesznek.

Most: kisfiam 3 éves lesz, kislányom 2 hónapos. A Richárd tetszett páromnak, de nekem annyira már nem, így másik nevet kapott. És mindkettő gyermekem nagyon szép.

2011. júl. 5. 14:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Kamaszként egy férjről, egy gyerekről álmodtam, már mindkettő megvan, és lehet, hogy idővel bevállalok még egy gyereket (ha már elfelejtettem az éjszakázást:) ). A fiam neve teljesen más lett, a férjem választotta - nekem igazából mindegy volt, csak ahhoz ragaszkodtam, hogy ne valamelyik régi pasim/unszimpatikus ismerős neve legyen.

Ami a legnagyobb boldogság: azt hittem, hogy átlagos gyerekem lesz, nos ő minden, csak nem átlagos: csodás, édes, tökéletes kicsi fiú:)))))) (azt hiszem "szerelmes" vagyok :))

2011. júl. 13. 10:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Sosem akartam gyereket, sem férjet. El sem tudtam képzelni, hogy bárki mellett lekötöm magam, ahhoz - ez most hülyén fog hangzani - túl jó nönek tartottam magam. Minden pasi kellett aki megtetszett. Ilyen is volt az életvitelem. Amit dolgoztam az piára és bulikra költöttem.

Aztán megismertem a mostani férjem. Valahogy ö más volt mint a többi. Azt éreztem, hogy ö az akit sosem akarok elveszíteni.

Ezért mi nagyon hamar beterveztük az elsö babát. Kislányt szerettem volna, és az lett:)

Mondjuk az én szívem vágya egy szöke, világoskék szemü kislány volt. Ehhez képest szökésbarna hajú, sötétbarna szemü lett. De ö így szép:) hatalmas szemei vannak és kilométeres szempillái, tiszta Törpilla:))) Imádom nagyon, 10 hónapos, életem másik szerelme!!!

Férjem nagyon szeretne még 2 gyereket, nekem viszont egy darabig elég csak ö. Ez még a jövö zenéje.

A nevét illetöen mindig csak a külföldi nevek tetszettek (amiket itthon is ugyanúgy írnak pl. Fernanda), és neki is ilyen nevet adtunk.

Nem írom le melyiket, mivel csak neki van ilyen keresztneve az országban, simán felismerik.

2011. júl. 13. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!