Régebben hogy képzelted el a családod?
Úgy terveztem, egynél mindenképpen több gyerekem lesz. (3 lett:)
Többet egyáltalán nem szeretnék, irigylem, akinek 4-5 van, de nekem a szülések nem túl pozitív élmények...
15 éves koromban megtetszett a Bence név, a kisfiam neve Bence lett, igaz, 20 évet kellett rá várni:)
Mindig is 3-asikreket akartam, 3 lányt, nem tudom, miért.
Ehhez képest most csak egy baba van a pociban, de ő kislány, ez bejött, aztán majd 2-3 év korkülönbséggel jöhet/jöhetnek a tesók, az ikreket még mindig nem vertem ki a fejemből :)
Anyu belegebedt, hogy tisztességesen felneveljen minket, apám meg ott ült a TV előtt, és le se szart minket...
A párom azt hiszem, jobban várja a kislányunkat, mint én, újra megtanultam bízni a férfiakban, és azt hiszem, most minden adott, hogy boldog legyek :)
Kamaszként mindig arról álmodtam, hogy sok gyermekem lesz, fiúk és lányok is. Nevet csak 1-nek adtam akkoriban, Ő Richárd volt. Én mindig azt képzeltem, hogy gyönyörű gyermekeim lesznek.
Most: kisfiam 3 éves lesz, kislányom 2 hónapos. A Richárd tetszett páromnak, de nekem annyira már nem, így másik nevet kapott. És mindkettő gyermekem nagyon szép.
Kamaszként egy férjről, egy gyerekről álmodtam, már mindkettő megvan, és lehet, hogy idővel bevállalok még egy gyereket (ha már elfelejtettem az éjszakázást:) ). A fiam neve teljesen más lett, a férjem választotta - nekem igazából mindegy volt, csak ahhoz ragaszkodtam, hogy ne valamelyik régi pasim/unszimpatikus ismerős neve legyen.
Ami a legnagyobb boldogság: azt hittem, hogy átlagos gyerekem lesz, nos ő minden, csak nem átlagos: csodás, édes, tökéletes kicsi fiú:)))))) (azt hiszem "szerelmes" vagyok :))
Sosem akartam gyereket, sem férjet. El sem tudtam képzelni, hogy bárki mellett lekötöm magam, ahhoz - ez most hülyén fog hangzani - túl jó nönek tartottam magam. Minden pasi kellett aki megtetszett. Ilyen is volt az életvitelem. Amit dolgoztam az piára és bulikra költöttem.
Aztán megismertem a mostani férjem. Valahogy ö más volt mint a többi. Azt éreztem, hogy ö az akit sosem akarok elveszíteni.
Ezért mi nagyon hamar beterveztük az elsö babát. Kislányt szerettem volna, és az lett:)
Mondjuk az én szívem vágya egy szöke, világoskék szemü kislány volt. Ehhez képest szökésbarna hajú, sötétbarna szemü lett. De ö így szép:) hatalmas szemei vannak és kilométeres szempillái, tiszta Törpilla:))) Imádom nagyon, 10 hónapos, életem másik szerelme!!!
Férjem nagyon szeretne még 2 gyereket, nekem viszont egy darabig elég csak ö. Ez még a jövö zenéje.
A nevét illetöen mindig csak a külföldi nevek tetszettek (amiket itthon is ugyanúgy írnak pl. Fernanda), és neki is ilyen nevet adtunk.
Nem írom le melyiket, mivel csak neki van ilyen keresztneve az országban, simán felismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!