Mit gondoltok arról, hogy cserkésztáborba a gyerekek nem vihetnek mobiltelefont?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 20:43
21/23 anonim válasza:
Valószínüleg azért vannak lepontozva, mert a többség nem ért velük egyet
22/23 anonim válasza:
Miért fura? Sokan gondolják úgy, hogy amit ma a gyerekek csinálnak, az már több a soknál. Az egyik ilyen a telefonfüggőség, ami sajnos sokak számára már-már beteges méreteket öltött :S
23/23 anonim válasza:
En mar voltam cserkesztaborban.Nem is egyben.Szerintem a 2 kezemen nem tudom megszamolni hanyban.
Nem volt agymosas.
Reggeli es esti ima volt es az etkezesek elott es utan.
Eszre sem vetted es ugy eltelt a nap, mert mindig voltak erdekes programok.Ha gondod/bajod volt (pl sirt valaki a szulei utan felhivhatta oket).
pl anyukamat is felhivtak, hogy faj a hasam, mert nem tudtam kakilni az idegen kornyezet miatt.
Csak lejelentettek, hogy minden ok csak ennyi a problema velem.Kaptam egy uveg szilvalekvart es minden rendezodott XD
Tuleltem itt vagyok es sajnalom, hogy mar nem cserkeszkedem, mert jo buli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!