Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy cserkésztáborba a gyerekek nem vihetnek mobiltelefont?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 20:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
5%
én valahol elrejteném a ruhámban. Ha kell, még a bugyimba is képes lennék beletenni. Nem bírnám ki azt, hogy a legjobb barátnőmmel ne tudjak beszélni egy nap legalább egyszer, vagy ne tudjak zenét hallgatni (csak az bír lenyugtatni sokszor).
2011. júl. 1. 21:44
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

És mégis egy cserkésztáborban hogyan töltenéd a telefonodat, kedves utolsó? :-))

Szerintem nagyon helyes, hogy nem vihetnek. Szerintem a szülőnek nehezebb kibírni, hogy ne hívogassa a gyereket, a gyereknek meg azt, hogy ne netezzen, játszon, stb. De mindkét félnek előnyére válik, ha egy hétig nincs telefon:-)

2011. júl. 2. 07:59
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

Úgy látom néhány függő is található itt.

Sajnos sokan már nem tudják kikapcsolni a telefont,mert azt hiszik,hogy valami nagyon fontosról lemaradnak.

Én a gyerekeimnek is azt tanítottam,hogy legyeneknapok amikor nincs telefon.Kikapcsolják és elmennek családdal, barátokkal valahová,és nem törődnek mással.

Ők meg tudják tenni,de nekik is vannak barátaik akik képtelenek erre. Volt aki 20 percig bírta és utána visszakapcsolta....

2011. júl. 2. 08:03
 14/23 anonim ***** válasza:
41%

Eleve a cserkésztáborral van bajom:-((((((((

A mobil nem létszükséglet, de ha a fiama megy majd táborba-NEM CSERKÉSZ!!- szeretném, ha lenne nála telefon.

hogy akármikor elérhessen és én is el tudjam érni.

2011. júl. 2. 08:03
 15/23 anonim ***** válasza:
19%

előzőz

nem sártorozással és egy ebkkel van bajom, mi is kempingezünk, hanem az agymosássáal, amit a cserkészek végeznek, a papokkal együttműködva

ja és lézezik napelemes töltő is

2011. júl. 2. 08:05
 16/23 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó: Te voltál már cserkésztáborban?

Milyen agymosásra gondolsz? Érdekelne a véleményed!

2011. júl. 2. 08:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Kérdező: Te mit gondolsz?
2011. júl. 2. 08:17
 18/23 anonim ***** válasza:
92%
Az egyik barátnőm tegnap ment el 11 napos cserkésztáborba, szintén mobiltelefon nélkül. Én úgy gondolom, hogy aki ezt vállalja és szereti (mármint a cserkészkedést), akkor benne van a pakliban, hogy nem viszi a mobilját. Bár úgy tudom, hogy az őrsvezetőnél lesz telefon, ahol el lehet érni a gyerekeket, viszont ahová a barátnőmék mentek, ott nem nagyon lesz térerő, szóval felesleges lett volna annak az 50-60 főnek mobilt vinni, ha úgysem tudják használni!
2011. júl. 2. 09:41
 19/23 anonim ***** válasza:
92%
Aki agymosásról beszél az még soha nem volt cserkésztáborban. Birom az ilyet,azt se tudja miről van szó,de van véleménye
2011. júl. 2. 09:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Azért nem fura,hogy csak azok vannak lepontozva,akik a telefon mellett vannak? :O

Gratulálok!

2011. júl. 2. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!