Mit gondoltok arról, hogy cserkésztáborba a gyerekek nem vihetnek mobiltelefont?
És mégis egy cserkésztáborban hogyan töltenéd a telefonodat, kedves utolsó? :-))
Szerintem nagyon helyes, hogy nem vihetnek. Szerintem a szülőnek nehezebb kibírni, hogy ne hívogassa a gyereket, a gyereknek meg azt, hogy ne netezzen, játszon, stb. De mindkét félnek előnyére válik, ha egy hétig nincs telefon:-)
Úgy látom néhány függő is található itt.
Sajnos sokan már nem tudják kikapcsolni a telefont,mert azt hiszik,hogy valami nagyon fontosról lemaradnak.
Én a gyerekeimnek is azt tanítottam,hogy legyeneknapok amikor nincs telefon.Kikapcsolják és elmennek családdal, barátokkal valahová,és nem törődnek mással.
Ők meg tudják tenni,de nekik is vannak barátaik akik képtelenek erre. Volt aki 20 percig bírta és utána visszakapcsolta....
Eleve a cserkésztáborral van bajom:-((((((((
A mobil nem létszükséglet, de ha a fiama megy majd táborba-NEM CSERKÉSZ!!- szeretném, ha lenne nála telefon.
hogy akármikor elérhessen és én is el tudjam érni.
előzőz
nem sártorozással és egy ebkkel van bajom, mi is kempingezünk, hanem az agymosássáal, amit a cserkészek végeznek, a papokkal együttműködva
ja és lézezik napelemes töltő is
Utolsó: Te voltál már cserkésztáborban?
Milyen agymosásra gondolsz? Érdekelne a véleményed!
Azért nem fura,hogy csak azok vannak lepontozva,akik a telefon mellett vannak? :O
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!