Van valakinek ma valami csoda folytán levehető családi vagy gyes? Bankot is légysziii.
Csak egy valamit nem értek, hogy miért nem értik meg, hogy most legalább egy rövidebb hónapra kellett beosztani. Jövő hónap 1 nappal hosszabb lesz, akkor már egy nappal korábban itt lesznek a kérdések?
Hó elején kellene gondolkozni.
Én pl. betankolok annyi pelusból, hogyha hasmenése lenne, akkor se fogyna el.
Tápszer még van egy bontatlan doboz.
Kaja: Tele a fagyasztó.
Gyógyszer: lázcsillapító, hasfogó, ilyenek mindig vannak itthon
És a vésztartalékba mindig van egy darab ötezres, amihez tényleg csak akkor nyúlok, ha ég a ház!
Én értem, hogy elfogy a pénz és hó végén már nagyon várod a következő fizetést. De!
Attól, hogy itt kérdezed, még nem lesz meg előbb.
Attól, hogy más már megkapta, attól sem lesz előbb pénzed.
Az meg megint egy más kérdés, hogy ugyan minden hónapban elsején utalják, de ettől még nem lesz aznap a számládon. Sem ebben a hónapban, sem a következőben. Ha minden hónapban megkérdezed, akkor sem.
Én írtam, hogy tele a fagyasztó
Igen, étel mindig van itthon.
A kenyeret, ha nem fogy el, lefagyasztom. Ritkán van olyan, hogy nálam szemétbe kössön ki az étel.
Csirkét, disznót nevelek.
Így ha más nem, szalonna, kolbász mindig van.
Zöldséget akár balkonon is lehet nevelni, nem kell hozzá kert sem. Ebben a szép időben már régen terem az is.
( nővéremék Kecskeméten erkélyen kertészkednek, cukkini, tök, paradicsom, paprika, eper már terem nekik bőven. Ez egy-egy cserepet jelent)
Kiadásokat meg hó elején kell tervezni, és akkor hó végén nem kerül az ember lánya bajba.
Anyukám minket négyünket nevelt egy fizetésből, apám nem fizette a gyerektartást sem, tehát megtanultunk spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!