Rámegy a házasságom a gyerekvállalásra?
15 hetes a babánk. Nagyon imádjuk, de mióta megszületett teljesen tönkrement a házasságunk. Nagyon rossz alvó baba, mindig felébred, ha össze akarunk bújni... Ráadásul nekem nincs is sok kedvem a dologhoz, még mindig fáj... A férjem ma bejelentette, veszekedés közben, hogy mostmár nem bírja ki szex nélkül. Igazából nemcsak ez a baj, hanem, hogy sz@rul is nézek ki, maradt rajtam fölös kiló. Ezt is mindig megkritizálja. Emiatt sincs kedvem az együttlétekhez. Nem zabálok, de azért a tej rovására nem akarok koplalni sem. Olyan rosszul esik, hogy ilyen, persze én is egy idegroncs vagyok a kimerültségtől...
Lesz ez jobb? Már a válást fontolgatom. Nem akarok megcsalt feleség lenni, de valahol a férjemet is megérteném... :(
Micsoda? Megertened a ferjedet? Ne, nem kell hogy megertsed a ferjedet. Neki kell hogy megertsen tegedet!!!! Konyorgom most szultel egy kisbabat, gondold csak el 6 hetig pl. tilos a szex, es utana megcsak 9 hettel vagytok, az 2 honap.
Kerd meg a ferjedet, hogy segitsen neked mindig es mindenben!!! Ne csak magara gondoljon, hanem segitsen!
A valast felejtsd el, ez miatt nem kell hogy elvaljatok, hanem lehet hogy egy kicsit szules utani depresszioban is vagy, ami egyaltalan nem csoda, ha a ferjed meg le is szol, nemhogy segitne. Megis mibol lenne erod, onbizalmad, ha o igy all hozzad.
A nagyszuloket is bevonhatod a segitseg keresbe, talan ok jobban eszhez tudnak teriteni a ferjedet! Te most 100 %-ig a babaert vagy felelos, es a ferjed?
Bocs, de utalom amikor szules utan elvarjak, hogy a no ugyanolyan tip-top legyen, szoptasson, szexeljen, oltozkodjon, csinos legyen, teli energiaval legyen...stb. es a ffi-ak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!