Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rámegy a házasságom a gyerekvá...

Rámegy a házasságom a gyerekvállalásra?

Figyelt kérdés

15 hetes a babánk. Nagyon imádjuk, de mióta megszületett teljesen tönkrement a házasságunk. Nagyon rossz alvó baba, mindig felébred, ha össze akarunk bújni... Ráadásul nekem nincs is sok kedvem a dologhoz, még mindig fáj... A férjem ma bejelentette, veszekedés közben, hogy mostmár nem bírja ki szex nélkül. Igazából nemcsak ez a baj, hanem, hogy sz@rul is nézek ki, maradt rajtam fölös kiló. Ezt is mindig megkritizálja. Emiatt sincs kedvem az együttlétekhez. Nem zabálok, de azért a tej rovására nem akarok koplalni sem. Olyan rosszul esik, hogy ilyen, persze én is egy idegroncs vagyok a kimerültségtől...

Lesz ez jobb? Már a válást fontolgatom. Nem akarok megcsalt feleség lenni, de valahol a férjemet is megérteném... :(

2009. márc. 26. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
68%

Micsoda? Megertened a ferjedet? Ne, nem kell hogy megertsed a ferjedet. Neki kell hogy megertsen tegedet!!!! Konyorgom most szultel egy kisbabat, gondold csak el 6 hetig pl. tilos a szex, es utana megcsak 9 hettel vagytok, az 2 honap.

Kerd meg a ferjedet, hogy segitsen neked mindig es mindenben!!! Ne csak magara gondoljon, hanem segitsen!

A valast felejtsd el, ez miatt nem kell hogy elvaljatok, hanem lehet hogy egy kicsit szules utani depresszioban is vagy, ami egyaltalan nem csoda, ha a ferjed meg le is szol, nemhogy segitne. Megis mibol lenne erod, onbizalmad, ha o igy all hozzad.

A nagyszuloket is bevonhatod a segitseg keresbe, talan ok jobban eszhez tudnak teriteni a ferjedet! Te most 100 %-ig a babaert vagy felelos, es a ferjed?

Bocs, de utalom amikor szules utan elvarjak, hogy a no ugyanolyan tip-top legyen, szoptasson, szexeljen, oltozkodjon, csinos legyen, teli energiaval legyen...stb. es a ffi-ak?

2009. márc. 26. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Héé feladnád ilyen könnyen??? Ha a hagyományos házasélet nem megy neked hát légy kicsit kreatív és ügyes! Embered még pillázni is fog:D A kilókat meg egyszerűen beszéld meg vele,hogy ha már nem cicizik a picur akkor mindent megteszel hogy a régi alakod visszanyerd. Addig legyen türelemmel hiszen az alakodtól még ugyan az a nő vagy mint akibe bele szeretett. Ha ezen őrlöd magad,se tejet se nyugodt légkört nem tudsz biztosítani a picurodnak:D Fel a fejjel és dobd be magad!!! Tudod mindíg a nő az aki megment mindent és megold mindent!!!a pasikkal meg elhitetjük hogy ez mind nekik köszönhető:D Egy teltebb nő is tud vonzó és szexi lenni...kreatív meg pláne:D
2009. márc. 26. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
15.44-es vagyok. mindketten másképp fogjátok látni a helyzetet ha egy jót szexeltek...(kreatívan)...tobolnak a hormonok és ez így van rendjén. Illetve a párod lecsúszott a nálad kialakított első helyről:D neki sem könnyű ám,főleg ha eddig ő kapott meg elsőnek téged!!! Második babómat várom és tudom nagyon jól hogy milyen az mikor te csak böfiszagunak érzed magad és egy háztartási szoftvernek!!! A párod így jelezte hogy változtass! Ezzel nem azt értem hogy te vagy a hibás és a rossz,hanem azt hogy belekerültél egy taposókerékbe és valaki hiányol:D
2009. márc. 26. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Maximálisan egyetértek a második-3. válaszolóval. Most 2 projekt megy párhuzamosan. Babázol ÉS feleség vagy. Légy "önző", és ha felébred, hát felébred, te akkor is támadd le a szerelmedet-szeretődet-férjedet-apát!!!
2009. márc. 26. 16:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2009. márc. 29. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom. Nekem egy kicsit más a véleményem az ilyen férjről, TÁRSRÓL! Talán kicsit - nagyon önző? Kérdem én: Kié a gyerek? Csak a Tied, vagy Ő is az életetek része? Nekem is majdnem ráment a kapcsolatom a babázásra. Már lassan 3 éves lesz, de még mindig nem jöttem helyre sehogyan sem. El nem múló, iszonyú fáradtság, aluszékonyság, idegkimerültség, a szexet hébe-hóba kívánom, itt-ott fáj. A kisfiamtól még megfőzni sem tudtam, elmenni pisilni sem, nemhogy jópofizzak akárkivel is. Nekem viszont mázlim volt, hogy egy igazi társ van az oldalamon. Végtelenségig türelmes volt, kitartó és ezzel bizonyította nekem igazán, hogy tényleg szeret bennünket. Ha olyan egoista lett volna, mint a Te párod, már régen egyedül nevelném a gyermekem. És ráadásul hiába akartak nekem segíteni a szüleim, vagy bárki más, Bencém csak engem akart, és úgy üvöltött értem, hogy majdnem megfulladt a hányásában. Talán most egy kicsit javult ezen a téren a helyzet. Idén még a végén egy moziba is el fogunk jutni, és sikerül megfésülködnöm is valahára. Na ez a vége enyhe túlzás, csak érzékeltetni akartam, hogy nem minden esetre lehet ugyanazt a kaptafát ráhúzni.
2010. ápr. 6. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!