Csodálatos, vidám, aggódós, felelősségteljes, sosem unalmas.
2011. jún. 24. 20:42
2/12 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz,sőt néha az jut eszembe,hogy miért is nem vállaltam be őket hamarabb:)),de azért vannak rosszabb napok is:C
2011. jún. 24. 21:10
3/12 anonim válasza:
Nehéz,de nagyon jó!
2011. jún. 24. 21:19
4/12 anonim válasza:
Hirtelen felnősz, vagy 10 évet "öregedsz " gondolkodásba
Másfajta szerelem :)) elbűvöl és teljesen kifáraszt néha kiidegel de imádod és állandóan aggódsz és a legjobbat akarod Neki :))
2011. jún. 24. 22:14
5/12 anonim válasza:
Ez az,hogy ezt nem lehet szóban elmondani.Minden pillanat egy öröm egy felfoghatatlan csoda.Csak nézem,nézem...és nincs erre szó.Remélem megtapasztalod.
2011. jún. 24. 22:16
6/12 anonim válasza:
Maga a csoda minden pillanat....
Míg kicsik voltak csak néztem őket és az gondoltam hogy két sejtből mi lesz.....most, hogy a nagy már beszél az is nagyszerű érzés főleg mikor azt mondja anya...
2011. jún. 24. 22:43
7/12 anonim válasza:
Alig vártam, hogy legyen, mert annyira vágyam már egy gyerekre. Most ha valaki azt mondaná, hogy a szívem kell kivágnom érte, szó nélkül megtenném. Ő a legfőbb művem, az életem értelme. nélküle már semmi nem lenne ugyan olyan. 29 évesen szültem, most 3 hónapos, és sokszor még mindig nem hiszem el, hogy ő van, és az enyém. Iszonyatosan sokat aggódom érte, féltem nagyon, de azért nem esek át a ló túloldalára.é Sokszor csak nézem ahogy hempereg a kiságyban, és szinte elolvadok tőle. :)
Csodálatos és felelősségteljes érzés anyának lenni. :D
2011. jún. 24. 22:47
8/12 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszt.Sok boldogsagot kivanok.
2011. jún. 25. 03:03
9/12 anonim válasza:
Izgis, jó, fárasztó, vidám :)
2011. jún. 25. 09:38
10/12 anonim válasza:
már 17 hónapos, de még most is elkap néha a sírás, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy ilyen gyönyörű kisfiam van. Néha csak simogatom a kis arcát, próbálom memorálni minden gödröcskéjét:) Ha alszik, állok az ágya mellett és gyönyörködöm benne. Ha beteg, fogyok az idegességtől. Ha sír, átölelem és élvezem, hogy belémtörli könnyes arcocskáját. És igen, néha öregszem, néha éveket fiatalodok mellette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!