Az apák hogyan viszonyúlnak a lányukhoz?
Értem a kérdésed, akár elképzelhető, hogy az első időkben lehet is benne valami. Állítólag a nőgyógyász is immunis ugye. (Bár a napokban hallottam egyet nyilatkozni, hogy az extrém esetek azért őket is kibillentik, mind a pozitív mind a negatív esetében)
Illetve meg is lehetne fordítani a kérdést: Az anyák hogyan viszonyulnak a fiúkhoz?
Ez esetben a nemiszerv tisztán tartása inkább szexuális töltöttségű mint a lányoknál.
Babaként, kisgyerekként szerintem nincs gond ezzel. Úgyis eljön az idő, amikor már sem a kislány, sem a kisfiú nem szívesen fog mutatkozni apa és anya előtt.Nálunk a nagylánynál 10 évesen jött el az idő, előtte nem volt gond. Most már előttem sem szívesen mutatkozik a fürdőszobában.
Amíg picik voltak, az apjukkal fürödtek, úgy értem, hogy az esetek 90%-ában ő fürdette meg őket, én pedig készültem elő a pizsamákkal stb.
Szerintem egy egészséges lelkületű férfinél ez nem okoz gondot.
Nekem azt mondta a párom,hoyg amikor kiderült hogy lánya lesz,először aggódott,hoyg nem fogja-e feszélyezni,hoyg a lányát kell nap mint nap pucéron látni,főleg mikor már nagyobb (1-2) éves lesz.
Aztán azt mondta,hogy nem is gondolta volna,hoyg milyen érzés ha gyereke van valakinek.
A gyermek az más,nem úgy nézel rá.
Egyszerűen eszébe sem jut ilyen.
Majd ha nagyobb lesz a lányunk,akkor nyilván apa már nem megy be ha fürdik,ez így normális,de egyenlőre nincs ebből gond.
Ne húzzuk már le ennyire a férfiakat csajok. nem gondolom, hogy egy egészséges férfiembernek a lánya tisztába rakásakor felállna. És tényleg valóban vannak olyan családok, ahol teljesen természetes a meztelenkedés. Ott se gondolom, hogy az apuka ráizgulna a lányára akaratlanul.
Ha mégis én azt már betegségnek nevezném.
Bár lehet én vagyok ilyen naív és nincs igazam.
A párom együtt fürdik(vagy fürdünk) lányunkkal, a szoptatsá teljsen természetes neki(27 hónapja szoptatom kisit, nagy is majdnem 2 évig cicizett)
Semmi hátsó dondolat nincs, nem is értem, ez egyáltalán hogy vetődhet fel:-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!