Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE I. -en szül anyukák! Ha...

SOTE I. -en szül anyukák! Ha csak szülésznőt fogadok, akkor hogy viszonyulnak a dokik a szülő nőkhöz?

Figyelt kérdés

Most épp van egy dokim akihez járok és eddig úgy tűnz hogy meg is fogadjuk,de az elmúlt 3hétben nem nagyon foglalkozik velem,csak a magánrendelőjében a kis 9000ft-jáért!!!

Dokit váltani nem szeretnék,inkább nem fogadok csak szülésznőt,és szülök az ügyeletes orvosnál!!!

Tapasztalatok???? 23hetes kismami

2009. máj. 29. 11:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd, régen azt mondtam volna h jobb ha biztos orvosod van , de mióta kétszer szültem és mindkettőt ügyeletesnél mert előbb jöttek, azt mondom igazad van! A szülésznő sokkal fontosabb, szinte ő csinál mindent nem az orvos és ráadásul olyan kevés rossz tapasztalatot olvastam szülésznőkkel kapcsolatban.
2009. máj. 29. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!!!!

Én is igy gondolom!!!!

Nem a pénz miatt,hanem ha már elkéri azt a bizonyos összeget akkor tegyen meg érte mindent!!!

Akkor tényleg maradok az ügyeletes dokinál!!!

2009. máj. 29. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is a SOTE I.-en szültem tavaly áprilisban. Nekem még fogadott szülésznőm sem volt, de teljesen meg voltam elégedve az ügyeletes dokinővel és szülésznővel. Ráadásul császár lett a vége, de a dokinő végig foglalkozott velem.

Nem csak az utolsó fél órában. :)

2009. máj. 29. 12:20
 4/5 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM NEKED IS A VÁLASZT!!!! EGYRE BIZTOSABB VAGYOK MOSTMÁR AKKOR HOGY MIT FOGOK TENNI!!!!!
2009. máj. 29. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos az I. Női Klinikán csak akkor választhatsz szülésznőt, ha van választott orvosod is. Legalább is egy éve még így volt, azóta nem változott a vezetés, gondolom, ez sem. De persze azért próbálkozni lehet :-)
2009. máj. 29. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!