14. én kapta meg a kislányom a 15hónapos oltást, eddig semmi baj. Megúsztuk, vagy még lehet lázas?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 22:15
1/10 anonim válasza:
szerintem megusztatok ahogy mi is! ne aggodj! de ha megis lazas lenne csak 1-2 nap.
2/10 anonim válasza:
A mellékhatások általában 7-12 napon belül mutatkoznak. Ha eddig nem jelentkeztek, már nem valószínű, hogy bármi lesz. Az enyém pl. ennél az oltásnál se produkált semmi tünetet.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,szerencsére egyik oltástól sem volt még baj!
2011. jún. 23. 22:21
4/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő és az orvos is, hogy ez az oltás nem jár lázzal, de ha esetleg lenne akkor germicid-c kúpot adjak neki este. Mi 1 hete voltunk.
5/10 anonim válasza:
Az én kislányom is aznap kapta meg...:) Eddig nem nagyon volt gond, ma egy kicsit nyűgi volt, és estefelé 38-at mértem neki popsiban. Remélem nem lesz nagyobb baja.
6/10 anonim válasza:
A lányom reggel 8-kor kapta meg az oltást, 10-kor már 38 volt poopsiban, de estére elmúlt. Majd 9 nap múlva 2 napos 38, 38.5 fokos láza volt.
Ha még holnap sem lesz semmi, akkor jók vagytok!:)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is. Az az igazság hogy azóta nem mértünk lázat egyszer sem. Eszembe sem volt hogy kellene,mert semmi jelét nem mutatta hogy baja lenne. Ugyan olyan eleven kis rosszcsont mint eddig,hála az égnek. Kúpot is csak oltás után kapott,a doki tanácsára.
2011. jún. 23. 22:56
8/10 anonim válasza:
Én is azért mértem meg ma neki, mert olyan melegnek éreztem a homlokát. De ha Te nem tapasztalsz semmi különöset, akkor biztos nem lesz gond.:)
9/10 anonim válasza:
Nálunk pont 2 hét után jött ki nátha szerű valami, 2 éjjel alig aludtunk, nehezen kapott levegőt és folyamatosan szörcsögött, csavarta az orrát a nátha, folyt a könnye is. Kb. 1 hétig kicsit folyt is az orra. A doki mondta, hogy ettől az oltástól lehettek ezek a gondok. Lázas viszont nem volt.
10/10 anonim válasza:
Szerintem pont most vagytok a "kritikus" napokban. Az én védőnőm azt mondta, hogy várjuk meg a 14. napot, és akkor lehet mondani, hogy megúszta.
Én is először vártam a 7., majd a 10., majd a 14. napot, és semmi nem történt.
Valószínűleg Ti is megússzátok, de azért biztosra még ne jelentsd ki, hogy nem volt mellékhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!