Milyen pénzt kaphattam, mert nem tudom eldönteni, mi ez?
Figyelt kérdés
A kislányom aug. 28-án született. A tgyás febr. 28-ig járt. Igényeltem a Gyed-et, de azt még eddig nem kaptam. Néhány napja kaptam 24000 Ft körüli összeget Tgyás címén a postán.. Nem tudom, hogy mi lehet ez, mert a Tgyás-om eddig 70 ezer Ft körül volt, tehát februári kifizetésnek kevés volna. Ha tud valaki segítsen! Nem szeretném,. ha vissza kellene fizetni ezt a pénzt!2009. márc. 23. 09:47
1/5 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha megkérdezed a kiutalót. A tgyás 24 hétig jár. Ha szülés napjától igényelted akkor az én számításaim szerint február 12-én járt le. Nagy valószínűséggel töredék havi összeget kaptál és ez a 24.000,- Ft.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is erre gondoltam. Kicsit megnyugodtam. Azért felhívom őket, az a biztos :DD Bár, néha még az se:(
2009. márc. 23. 10:00
3/5 anonim válasza:
Igen, szerintem is töredék havi összeg, mert ritka az olyan, hogy pont elsejétől kelljen valamit utalni folyamatosan. A GYED-et a maradék napokra fogod kapni. Nekem is így volt, nekem a fiam 26-án született, szóval én annak idején kaptam 4(!) napra is TGYÁS-t.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is! :)))
2009. márc. 23. 13:00
5/5 anonim válasza:
a tgyás nem jár 6 hónapig, csak 24 hétig. tehát azt csak febr. közepéig kaphattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!