Milyen az összenőtt punci? Nem tudom eldönteni, hogy ez történt-e vagy nem
Szia!
Bár az én lányomnál nem volt ilyen,de gondolom,olyan lehet,hogyha széthúzod neki egy kicsit,akkor nem lehet látni a hüvelybemenetet.
Szia!
a lányomnak össze volt nőve a cunija, és olyan volt, hogy mikor széthúztam a nagyajkait, akkor a kisajkainál csak egy csíkot lehetett látni!Szóval a hüvelybemenet volt összetapadva!
Elsőnek
A lányok nem ott pisilnek, szóval az összetapadt nunitól tudnak pisilni!Én 1 hetes volt mikor észrevettem, és a dokink azt mondta várjunk, mejd fél éves korában vigyük dokihoz, ha addig nem jön szét!Egy szót sem szólt a pisiről, és volt is pisi mindig!
Első vagyok, egy tapadós cuncijú kislány anyukája. Mint írtam, KISAJAK, nem hüvelyt írtam. Az én lányomnak minden este fürdés után óvatosan szét kell húzni, mert most még csak ott a hüvelye ELŐTT tapad a KISAJKA. De igen, ha nem foglalkoznék vele, tovább is tapadna, igen, okozhat vizeletpangást, és igen, ebből nagyobb baj is lehet. Amúgy nem tudom mikorra növi ki. A széthúzást gyereksebész mutatta. Legelőször ő csinálta neki egy kis fém valamivel, ami olyan mint egy pálcika, de van egy kis gömb a végén. Akkor azt mondta, hogy egy éves koráig minden este tornáztassuk, ha nagyon tapad, akkor A-vitaminos olajat kell használni.
Szóval, kedves támadók, olvassatok figyelmesebben, mert azzal én is tisztában vagyok, hogy a hüvelynek nincs köze a pisiléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!