Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pandamaci itt vagy? Kéne egy...

Pandamaci itt vagy? Kéne egy kis lelki segítségnyújtás!

Figyelt kérdés

Olyan jókat szoktam mosolyogni a kommentjeiden, és most rám férne.

A 2,5 évesem alszik a 9 hónapos már ébredezik, pedig még csak egy órája aludt el, azt is úgy, hogy fél órát üvöltött, már én is üvöltöttem vele, a nagy meg várta, hogy végre csend legyen.

Mostanság kicsit kikészítenek!

A nagy este nem hajlandó elaludni, megnézi a Jóban-rosszbant, utána átkísérem a helyére, de olyan mint a bumeráng. Ha leállok vele veszekedni felveri a kicsit.

Köztünk alszik el nagy sokára, kb 10-kor addigra én is beájulok, apa meg nyavalyog, hogy vele nem foglalkozok.

A kicsi csak cicin alszik el este és éjjel nappal meg csak babakocsiban. Minden más kísérlet ellen ádázan és teli torokból üvöltve küzd, amit azért sokáig nem tudok én se tolerálni meg a tesó se. Kétszobás panelunk eléggé korlátoz mindenféle elkülönítést, így úgy altatom őket, ami a legkevesebb visítással jár.

Éjjel a kicsi 2-3* kel, szomjas, fogzik. Elalszik a cicin leteszem, akkor kezdődik az üvöltés. A nagy erre felriad, szalad közénk. Apa meg szarik bele a nagyvilágba, ő kérem napi 8-10 óra fizikai munkát végez, oldjam meg a kölköket.

Kérek egy kis vigaszt, hogy lesz ez még így se!!!!

Köszi!

2011. jún. 15. 14:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!