Titeket is aggaszt, hogy vajon mire fog felnőni a gyereketek?
Figyelt kérdés
Nekem most született meg a 2. babám, de mindig azon agyalok, hogy mi lesz 30-40 év múlva? Sok helyen hallani, hogy pl. már nem lesz természetes, hogy a csapot kinyitom és folyik a víz, vagy a boltból megveszek amit akarok. És itt nem a pénzről van szó, hanem, hogy a Föld energiái egyszercsak elkezdenek fogyni.2011. jún. 10. 15:38
1/4 anonim válasza:
a minap hallottam pár kisiskolás fiút, hogy a mobilokról beszéltek, hogy X társuknak milyen gagyi mert nem tud facebookozni stb. bezzeg az övék. és az ő apukája kimegy Ukrajnába, hazahoz 300 ezret és ő ebből olyan mobilt kér magának amilyet akar....
akkor majdnem elsírtam magam....én nem ilyen világot, barátokat, osztálytársakat szánok neki.
nyilván nem ilyen irányba nevelem majd, de ha bekerül egy ilyen közösségbe... remélem lesznek hasonló gondolkodású anyukák mint én és azok hasonló gondolkodású gyermekeik egymásra találnak.
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy aggaszt, de nem agyalok rajta, mert akkor nem szülnénk gyerekeket....
Szelektíven gyűjtjük a hulladékot, stb -mást nem tehetünk.
3/4 anonim válasza:
Erre én igyekszem nem is gondolni, és próbálok ebből a szempontból a mának élni. Minden más szempontból a jövőre koncentrálok, de ebben nem.
4/4 anonim válasza:
Tök érdekes,de én nem agyalok-és soha nem is agyaltam-ezen.2 gyerekem van(19 éves és 3 éves),a férjem és én 38 évesek vagyunk.Nem pazarolunk(a villany csak ott van felkapcsolva,ahol szükséges,fogmosáskor csak akkor folyik a vz,amikor szükséges,mosogatógépünk van,az összes háztartási gép A energiaosztályú,a háztartási szemetet szelektíven rakjuk szét stb.),de ettől függetlenül normálisan(és szerencsére jól)élünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!