Tényleg ennyire felelőtlenek a mai szülők? Az elmúlt napok hírei. Folyt.
Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban két hír is volt, az egyik, amikor a 1,5 éves gyerek a pancsolóba belefulladt, újraélesztették, tegnap pedig szintén 1,5 éves a 2. emeleti erkélyről esett ki.
Kérdem én, hol volt a szülő ezekben az esetekben?????
2,5 éves a kislányom, de sose engedtem ki az erkélyre egyedül és nem hagytam vízben magára és még sorolhatnám, hgoy mi minden van amire figyelnünk kell. Az ilyen szülőknek minek gyerek? Én biztos, hgoy elvenném tőlük, miután kiengedik a kórházból.
Mindkét esetben a szülő hibája ami történt, mert egyik baleset sem egy pillanat műve, mindkettő megelőzhető lett volna.
Véleményetekre vagyok kíváncsi!
2011. jún. 8. 08:36
51/51 anonim válasza:
Azért mert nem vagyok a fenekébe a gyerekemnek, még az enyém is boldog és sokat nevet. De igaz, nem vagyok egy mártír anyatípus. Nem is szeretnék. De az sem zavar, ha valaki olyan. Csak akkor meg fogadja el,hogy én meg nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!