7 hete szültem. Szeretnék lefogyni-gyorsan. De hogyan csináljam?
Egyik barátnőm 90 napos diétával, másik szobabiciklivel.
Én sajnos nem tudtam fogyózni és edzeni eddig, mert szoptattam, de egy sima kevesebb szénhidrát és zsír diétával fogok kezdeni :)
Nem irtad, hogy szoptatsz-e, vagy sem.
Ha igen, akkor egyenlore kezdj el tornazgatni, nezd, hogyan reagal ra a szervezeted. Dietazni nem ajanlott ez esetben, maximum megvalogatni azt, hogy mit is eszel, peldaul elhagyod a szenhidratot, a kaloriabombakat. De ezt sem mindenki teheti meg, van akinek mar a szenhidrat elhagyasaval is csokken a tea. A leheto legfontosabb az, hogy barmit is valtoztatsz figyeld, hogy csokken-e a tej mennyisege.
Ha nem szoptatsz, akkor lenyegeben barmilyen dietat kiprobalhatsz attol fuggoen, hogy melyik szimpatikusabb. Nekem egy csepp tejem sem volt, a fiam ot hetes koraban adtam fel a tejcsinalast es akkor kezdtem el a 90 napos dietat. Tulajdonkeppen bejott, csak atalakitottam, nem tartottam szenhidratnapot, helyette feherjet ettem. A kaja mennyiseget is csokkentettem. Minden nap dvd-re tornaztam, Norbi kickbox fitness 1 jott be es a kikepzes. Ket honap utan a dietat atalakitottam, odafigyelek, hogy mit eszek, de nem kovetek szabalyt. Osszesen 15 kg-ot fogytam igy harom honap alatt es rengeteget formalodtam, izmos lett a fenekem, combom, karom. Alakformalasra meg a Rubint Reka dvd-k is nagyon jok.
Ha nem szopiztok csinálhatsz bármit :)
Ha szopiztok, akkor diétázni egyáltalán nem, mozogni is csak nagyon óvatosan és keveset szabad, mindkettő méregtelenítő hatású és a káros anyagok az anyatejbe is kiválasztódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!