Miért fogadsz takarítónőt?
Nincs takarítónőnk. Eddig kb. 70.000 gyedet kaptam, nemsokára csak gyest fogok. Férjem jól keres, de mégsem engedhetjük meg magunknak. Másra kell a pénz.
Reggel 7-től este 8-ig vagyok a kisfiammal, előtte-utána alszik. Este 8 után bőven van időm felmosni, söpörni, a férjem pedig vigyáz a kisfiamra, ha porszívózni kell, vagy a szüleim.
Ha sokkal több pénzünk lenne, talán akkor sem fogadnék. Ismerősnél van takarítónő, de hogy a WC nálunk 1000x szebb, az 100%. Ezenkívül utálom, h vki matat a cuccaim között, szóval ha idegen van a lakásban.
Főzés, ha már szóba került: na azt nem nagyon tudok, max. 1-2 dolgot, ami a férjem kedvence, azt hétvégente megcsinálom, de hétközben általában rendelek, mert nem drága (700Ft 3 fogás), és nem kell nekem bajlódnom (bevásárlással, kaja előkészítéssel, főzéssel, mosogatással), és így a fiammal többet vagyok. A főzést már nem bírnám reggel 7 előttre vagy 8 utánra időzíteni, mert ahhoz már túl fáradt vagyok, pláne hogy a kistesó a pocakomban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!