Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális dolog, ha valaki...

Normális dolog, ha valaki egyáltalán nem akar szülni és gyermeket vállalni?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, komoly párkapcsolatban élek, már lassan 6 éve.

De én nem szeretnék gyereket, a párom viszont igen, persze nem mostanában, még tanulunk...

Én úgy érzem, hogy nem bírnék elviselni egy gyereket, túl önző vagyok, nem lennék jó anya.

És nem akarok vkiről egy életen át gondoskodni, míg pici állandóan rá figyelni, nem bírnám idegileg, elég labilis vagyok, van, hogy napokra csak agyban vagyok, ki sem megyek egy hétig...

Szóval szerintetek az baj, ha így gondolkodom?

Mert szerintem jobb, ha vki belátja, hogy nem kell neki gyerek, nem bánna jól vele, meg egyáltalán, mint, hogy magára erőlteti a környezete elvárása vagy egyéb miatt és aztán csak szenved ettől egy életen át, a gyerekről már nem is beszélve...

Mit gondoltok erről?

2009. márc. 19. 13:41
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Igaz is, nem kellene ezen gondolkodnom...

De mégis...:D

Igen, a szabadság, az is nagyon megfontolandó, nem hiszem, hogy tudnék egész nap vkire figyelni!!!

Egyedülálló anyuka! Igen, neked szólt a kérdés.

Akkor nem volt egyszerű a helyzeted, de látom, egyáltalán nem vagy ezen elkeseredve. Ami csodálatra méltó!

Az apuka pedig..., de nem mondok semmit, nem írtad, h ezek ellenére ne lenne "jó" apa...

Jó egészséget a picikhez mindenkinek!!!

2009. márc. 20. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!