Segítség nélkül gyermeket vállalni?
Barátnőm egyedül neveli a két gyermekét. A férje lelépett.
A lány szülei nem élnek, a férj szülei nem élnek.
Egy darab nővére van, aki néha segít neki.
Sokszor látom rajta, hogy nehéz neki, fáradt, de imádja a két gyerkőcöt, és mindent megtesz értük. Az egész élete kész logisztika, de mindent meg lehet oldani, még ha nehéz is. Neked pedig azért csak ott van a férjed is, még ha keveset is, és ott vannak a nagyszülők is vésztartalékban! Menni fog!
Megértem, de ne a félelemre alapozz, ahogy itt előttem írták, logisztikailag a csúcson leszel gyerekkel :) Persze függ, hogy hasfájós-e baba, de az csak pár hónap, utána egyre könnyebb. Nekünk senki segítségünk sincs, nappalin tanulok, Férjem 3 műszakozik, de megoldjuk. Lenne 90-100 km-re segítség, de lusták hozzá :)Anyatársak meg.. Ha kérem, segítenek, de több a gond, mint a segítség, így egyedül megoldjuk, amit kell.
Ha nem mérnöknek tanulsz, akkor meg pláne simán megcsinálod a sulit is gyerkőc mellett, nekem most mintha könnyebb lenne, jobban figyelek az időmre, prioritásra.
Egyébként én nem is építettem arra, hogy bárki segít, így főztem szülés előtt a fagyasztóba stb., hogy az első pár napban, míg összekapom magam, legyen legalább kaja itthon :)
szóval ne aggódj, tényleg mindent tök jól meg lehet szervezni gyerekhez igazodva is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!