Mit gondolsz, ha látsz egy (viszonylag) fiatal anyukát három pici gyerekkel?
az emberek hozzáállásával van a nagy baj.
lépten nyomon azt hangoztatják, hogy hova lesz így az ország, ha a nőknek csak a karier, meg a pénz és max. két gyereket vállalnak és hogy bezzeg ők, ha lenne rá anyagi lehetőségük akkor tuti ötöt is szülnének.
én is viszonylag fiatal anyuka vagyok, bár nem tartom magam annak a 27 évemmel, most várom a második gyermekünket, a nagyobbik 2 éves, de hihetetlen hogy én is mennyi pofavágást, beszólást kapok, pedig szépen élünk, van házunk, autónk, nincs hitelünk, de álmomban sem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire ilyenek az emberek, míg egyszer a férjemmel, a fiammal és az unokahugommal (1 éves) el nem mentünk a közeli parkba, persze nekem már nagy hasam volt, na azt a nézést.
én őket sajnálom, téged meg csodállak és alig várom, hogy nekünk is megszülessen majd a második és majd a harmadik és majd még kitudja. ez a valódi érték, akinek meg nem na az a fura....
Azt gondolom, hogy "hú de jó neki!"
Nekem sajnos csak 30-al született az első, de hát meg kellett találni apukát.
32-vel a második, és remélem jövőre születik a 3. (35-el). Férjem négyet szeretne, de számomra kérdéses, hogy belefér-e majd, de majd meglátjuk, ha odaérünk...
mit mondanék?
minden esetre mosolyognék és gratulálnék neki :-))
anyum 21 évesen már 3 gyerekkel büszkélkedhetett 4 van neki most
a húgom 19 évesen szülte a elsőt most 3 fia van
nekem igaz későn csak 28 évesen jött az első de már nekem is 3 van (és ki tudja lehet lesz 4ik is :-))
ne foglakoz velük inkább húzd ki magad és örülj a gyerekeknek
és különben is mire nagyok lesznek te még vígan fiatal leszel el sem hiszik majd h a gyereked az anyujával sétál :-))
Azért mert nem szertnék kérdező heylében elnni ,mi jó francért kell lepontozni.
Mellesleg aki ma MO-on 3 gyereket szül, az vagy elvakult fideszfan vagy nem tudom.
10:57-es, miért kell ilyen butaságot írni? Elvakult fidesz-fan abszolút nem vagyok, mert az életben nem szavaztam rájuk, nekik aztán semmi közük nincs ahhoz, hogy nekem is három gyerekem van. Gazdag sem vagyok. Ja, és nem teszek itt úton-útfélen megjegyzést azokra, akiknek több van, netán alig van korkülönbség....
A kérdéshez meg: én tisztelem és csodálom azokat, akik mernek több gyereket vállalni, akár 4-et, 5-öt is. Inkább legyen több, mint egy, vagy egy sem, mert arra várni felesleges, hogy ha kolbászból lesz a kerítés, majd akkor szülök.
Irigykedek! :-)
29 éves vagyok, kisfiam 2,5 éves, kislányom 9 hónapos. Szeretnék még vagy egy-másfél év múlva egy harmadik babát, vagy kihagyok 5-6 évet és akkor 1-2 éves korkülönbséggel két kicsit.
De ezek csak vágyálmok, sajnos anyagi okok miatt két babánk marad.
Én irigyellek. Lehet megbámulnálak az utcán, de nem rosszallásból. Sőt.
Én nem hiszem, hogy lesz 3aska, kettő mellett is megkukulok néha.
A mai napig megkérdezik, nem lett volna jobb elvetetni... pedig előtte órákig dicsérik a 2évesemet, na én ettől akadok ki, ketteskét nem is kérdezik, teljesen reménytelennek tartanak.
Légy nagyon boldog a kicsikkel:)
Amúgy meg ha mindenük megvan a kicsiknek, pláne nagyon magasról nagyon folyékonyan, nyugodtan az emberek véleményét. Ebben a világban ebben az országban SENKINEK se tudsz megfelelni. Ha az elsőt szülnéd akkor mert öreg vagy, vagy azt is minek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!