Mit gondolsz, ha látsz egy (viszonylag) fiatal anyukát három pici gyerekkel?
Kedves utolsó válaszoló!
Én is így vagyok mint te , amikor orvoshoz megyünk , rohangálok a gyerekek után , látszik , hogy teljesen lenézik az embert , mert ugye nem tudok én sem háromfelé szakadni. Az meg egyik szülőnek vagy nagymamának sem jutna eszébe,akik egy szem gyerekkel jönnek (néha 3-an is) , hogy segítsenk , nem mintha elvárnám..
Ha ez megnyugtat, akkor velem is ezt csinaljak. 26 eves voltam, amikor megszuletett a 2. babank pici korkulonbseggel, mert igy akartuk.
1. az elso gyermeknel sem hitte el senki, hogy tervezetten jott, mert epp kulfoldon eltunk. Pedig tervezett volt, raadasul fel evet vartunk ra, kozben sem gondoltuk meg magunkat.
2. a masodik gyereknel megugy nem hittek el, hiszen hamar jott
3. sokszor latom en is ugy, hogy az emberek egy resze szanalmasnak talal ilyen fiatalon ket gyermekkel. Es tudod mi a legrosszabb? Hogy nekem harmincpar eves egy gyermekes anyukak is szoltak mar be. Regebben meg irtam is ki kerdest emiatt, mert konkretan elrettento peldanak titulaltak engem. Foleg, amikor mondtam, hogy mi szeretnenk meg egy gyermeket.
Szoval szo szerint igaz az, hogy szanakoznak, ha megtudjak, hogy direkt jott a ket gyerek, akkor pedig hulyenek neznek, ha megtudjak, hogy akarunk meg egyet, akkor komplett elmebetegnek.
De ne foglalkozz vele, mert ez csak az emberek egy resze. Ettol joval tobben neznek at rajtunk, sokan pedig megdicsernek, hogy milyen szepek vagyunk a ferjemmel igy fiatalon ket pici gyerekkel.
Es nekem ez jo, barki barmit mond.
Nekem egy dolog jut eszembe: le a kalappal!
Én nem tudnám magamat elképzelni három picivel, de csak azért mert egy is bőven elég az én idegeimnek, úgyhogy minden elismerésem!
Ne foglalkozz másokkal, mert úgysem jó, amit csinálsz. ha nem lenne babád ebben a korban az lenne a baj, ha csak egy lenne, akkor szülj még egyet, ha meg már három van az sok. :)
Soha semmi sem jó másoknak. Én már kezdek beletörődni ebbe.
én 32 évesen szültem először, most 34 vagyok, és szeretnék még egyet, de vissza kell mennem dolgozni sajnos
én már bánom, hogy ilyen sokáig vártunk az első babával
szóval gratula neked, a hülyékkel meg ne foglalkozz!!
Őszintén gratulálok Neked, kedves Kérdező, és mindenkinek, akik kis korkülönbséggel be meri vállalni a 3. babát.
Nekem 2 fiam van (1 és 3 évesek). Tervezett volt mindkettő, mégis többször megjegyezték, főleg boltban az idősebbek, hogy azért örülnek, hogy megtartottuk a 2. babát is, ha már így sikerült... Én szépen felvilágosítottam mindenkit, hogy ez tervezett volt, mert mi kifejezetten 2 év korkülönbséget szerettünk volna!
Most gondolkodunk a 3. babán. Jó lenne, ha ő is kis korkülönbséggel születne. Csak én úgy érzem, nem vagyok elég bátor hozzá, mert a két fiam nagyon kimerít. Pedig olyan jó lenne. Nekem nem igazán van segítségem. Férjem napi 11-12 órát dolgozik, a szülők és ányósék is vidéken élnek, tőlünk 250 km-re.
Nem tudom, hogy tudnék megbirkózni 3 kicsi gyerekkel, pedig szeretnénk nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!