Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megálmodtátok a gyermeketek...

Megálmodtátok a gyermeketek nemét?

Figyelt kérdés

Anyukám mindig két lányt akart és neki bejött. Én sokszor eljátszom a gondolattal, h milyen lesz, ha gyermekem lesz, de a nem mindig változik.

Ti éreztétek előre (már terhesség előtt is), h lányotok v fiatok lesz-e?

2011. jún. 2. 21:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En mindig is kislanyt szerettem volna es lanyom lett.Vegig azt gondoltam, hogy lany lesz (a 18. hetig, mert akkor tudtam, meg, hogy tenyleg kislany), de nem nagyon hiszek az ilyenekben :)

Azert orulok, hogy kislany lett, mert mindig is egy kishercegnore vagytam.

A kistesonal mar tok mind1, de orulnek meg egy kislanynak nagyon....

a ferjem viszont nagyon kisfiut szeretne :)

2011. jún. 2. 23:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem álmodtam meg, de azonnal tudtam azt is, hogy kismama vagyok, és azt is, hogy milyen nemű a baba.

Érdekes volt.

Úgy terveztem, két gyerekem lesz, az első egy kisfiú, majd 3 év múlva egy kislány.

Aztán, amikor megfogant a baba (tervezett gyerek, tudatosan készültünk rá), már pár nap múlva éreztem, hogy valami fura a hasamban, mellemben. Mikor megcsináltam a tesztet, nem lepődtem meg, mert tudtam, hogy kismama vagyok! És amikor bevittem nagy boldogan a férjemnek, önkéntelenül is azt mondtam, hogy a "kislányunk" beköltözött a pocakomba. Holott fiút terveztem elsőnek, de akkor, és végig az egész terhességem alatt biztosan tudtam, hogy kislány lesz! És így is lett! :-)

3 évvel később pedig egy új baba költözött a pocakomba, szinte ugyanígy zajlott minden, az első perctől tudtam, hogy kisfiú lesz! Pedig a lányom után olyan fura volt a gondolat, hogy kisfiam is születhet...milyen lehet egy kisfiú...:-)) És tényleg így lett, megszületett a kisfiam. :-)

2011. jún. 2. 23:12
 13/17 anonim ***** válasza:

A családban szinte csak lányok voltak, ezért csak úgy tudtam elképzelni, hogy nekem is kislányom lesz.

Amint terhes lettem, nem volt kérdés, hogy kisfiú van a pocakban, tudtam, de egyszer meg is álmodtam :)

2011. jún. 3. 08:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Éjszaka én is álmostam össze-vissza. Nagyon fura volt. Álmomban a párom mellett aludtam, ahogy mindig és hallottam, h betörnek. Aztán két idős asszony jött be a szobába lufikkal a kezükbe. Rájöttem, h a párom nagymamái. Ők már nem élnek. Az egyiküket sosem ismertem, a másik februárban halt meg. Mosolyogtak és a párom könnybelábadt szemmel elmondta, mennyit jelentek neki és megkérte a kezem. A héten már másodszor álmodom arról, h eljegyez. Lehet azért, mert 2 hónap múlva a nővéremnek lesz esküvője és most választanak gyűrűt. Aztán az ágyból a lagzinkba csöppentünk, ahol elmondtam a páromnak, h babát várok és, h kislány lesz. :)

Ettől függetlenül még mindig nem érzem olyan biztosan, mint ahogy anyukám érezte már évekkel a születésünk előtt. Ő egy vegyes családban nőt fel, fiúk-lányok aránaya megegyező. Nekem ugyebár nővérem van, de az összes első unokatestvérem fiú.

2011. jún. 3. 09:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Amikor kiderült,hogy terhes vagyok,volt egy visszatérő álmom.Az,hogy tolom a kék színű babakocsit,és mindig megállítanak,belenéznek a babakocsiba,és azt mondják,hogy gyönyörű ez a kislány.Minden éjjel visszatért ez az álom.Furcsálltam,mert ugy terveztük,hogy ha megtudjuk a nemét,akkor veszünk babakocsit,igy lánynak kéket nem szándékoztunk venni.Kiderült,hogy kislány,erre felhívott a barátnőm(akivel kb 3 éve nem beszéltem),hogy figyeljem a csomagszállítót,mert lesz egy nagy meglepetése,engesztelésül,hogy ilyen sokáig nem keresett,de megtudta,hogy baba lesz,és meg akart lepni.Nem mondta meg mi az.Egy hetére rá jött a szállító,és egy vadi új,gyönyörű KÉK babakocsit hozott.Eszembe jutott,hogy mit álmodok,és elsírtam magam.És kislányom lett kék babakocsival.Szóval nekem bejött.Ja,és azóta nem álmodtam azt,miután kiderült,hogy lány,meg kék kocsi.Azután azt álmodtam,hogy kórházba vagyok,rá egy hónapjára meg be kellett feküdnöm,de az már nem a kérdéshez kapcsolódik.
2011. jún. 3. 13:37
 16/17 anonim ***** válasza:
eszembe jutott,mit álmodtam.Elírtam,bocsi
2011. jún. 3. 13:42
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem anyukám azt mondta, hogy ő mindig megérezte minden terheségénél, hogy milyen nemű babát vár :) és be is vált :) így 2 fiú és 2 lány boldog anyukája :)
2011. dec. 29. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!