Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Felháborító! Minden városi...

Felháborító! Minden városi bölcsiben ez van, csak a helyieket veszik fel?

Figyelt kérdés

A vidéki meg haljon éhen?

Falun lakunk,2 éves korában a lányomat szerettem volna bölcsibe adni,hogy dolgozni tudjak,de itt helyben nincs csak óvoda.A közeli két városban meg csak helyieket vesznek fel.Én értem hogy ilyen hosszú a várólista és nem tudnak mit tenni,de itt meg az oviban nem indítanak kiscsoportot a 3 év alatti gyerekeknek.Akkor most én mit tudok tenni?

Nincs senki aki nap mint nap vigyázna rá.míg én dolgozom,és az is oké,hogy egy csomó mindenről majd le lehet mondani,de könyörgöm akkor minek él az ember?

Ne haragudjatok,de nagyon ideges vagyok,és még szerencsés ,mert nekem legalább van párom,de mit csinál az aki egyedül neveli a gyermekét? Hogy oldja meg?

Jó lett volna dolgozni,mert nagy szükség lenne arra a pénzre,sajnos ide jut az ember,hogy az anyagiakat kell néznie.De most nem tudom mi lesz.

2009. márc. 18. 13:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A kérdéshez fontos infó, de nem a kérdésre válasz.

Ha már megkapták a gázártámogatást, akkor ha évközben bejelented oda a kicsit, akkor nincs semmi. Az már nem fog megváltozni. Bejelenteni sem kell. Sőt benne van vhol a gázáras papírba hogy meg sem lehet változtatni a gázártámogatás összegét év közben. Pl még kedvező irányba sem.

Úgyhogy ez ne legyen akadály!

Aztán max. igénylési időszakba visszajelented addig, vagy hátha addig találsz vkit aki nem igényel v ilyesmi.

2009. márc. 18. 22:03
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,hát itt helyben biztos nem változik semmi,mert a falunak most nem fér bele a költségvetésébe,hogy egy kis csoportot indítson az ovin belül.Kérdeztem a védőnőt,más mit csinál,hát itt sokan a nagyikkal laknak együtt,és meg van oldva a kérdés,vagy csak megtehetik hogy otthon maradjanak.

Lehet hogy valahogy mégis csak "városinak" kellene lennünk? Lehet mégis beszélek az ismerősömmel,valamit ki kell találni.

2009. márc. 19. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!