Ha a bölcsiben azt mondja a gondozónő, hogy "nem volt semmi különös", akkor az ezt is jelenti?
Figyelt kérdés
Lányom a 2. hetét tölti a bölcsiben. Van amikor sír reggel, van amikor nem. Engem tényleg érdekelne, hogy napközben mennyit pityereg, mennyire tud feloldódni, stb. De mivel egy ismerősöm (bölcsiben dolgozik ő is) azt mondta, hogy néha vannak kegyes (?) hazugságok a gondozónő részéről, nem tudom mit higgyek? Ráadásul vmelyik nap megnéztem (na jó, meglestem...) az udvaron a Lányomat, és nem volt szívderítő a látvány. Nem sírt, de olyan kis elárvult volt, bőgtem rendesen. :-( Persze előtte nem, meg látom, hogy szereti a bölcsit, tudja is, hogy "ana dódozik", csak hát a lelke...
Bocs, hogy hosszú lett, jó volt kiírni.
2011. szept. 14. 21:39
1/3 anonim válasza:
Hidd el, ez téged sokkal jobban megvisel, mint őt. Meg kell neki is és neked is szoknotok az új helyzetet. Vannak kegyes hazugságok, pl. nem mondjuk el, hogy a déli alvásnál pityergett a gyerkőc, mert felesleges ezzel a szülőt idegesíteni. Hidd el, ha valami valóban furcsát észlelne, vagy netán történne, egyből szól. Ha azt mondja semmi nem volt, akkor hidd el :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem így is van! És örülök, hogy bölcsis, hiányolta már a gyerektársaságot, csak hát...
2011. szept. 15. 11:25
3/3 anonim válasza:
Nekem is most szokik be a kisfiam a bölcsibe, és nekem is azt szokták mondani, hogy jó gyerek nem történt semmi különös. Én hiszek nekik. Na meg amúgy sincs más választásunk, hiszen dolgozni kell. Megszokják ők, nagyon okosak, és biztos lesz majd kis pajtása neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!