Miért fájdult meg újra a gátmetszés helye?
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem. 5 hét után már együtt voltunk a párommal. Semmi gondunk nem volt, nem fájt sosem az együttlét. Aztán most kb. 1 hete megfájdult a gátmetszésem helye, belül. Először azt hittem, megint a frontot érzem, mert olyan már volt. De akkor 1-2 napig fájt csak. De most egy hete fáj, és akkor is, ha leülök. Lehet, hogy begyulladt? Vagy ez normális? Menjek orvoshoz? Mert kedden rendel a dokim, akkor elmegyek hozzá. Csak nem tudom, hogy ez normális-e ennyi idő után?2011. máj. 29. 20:59
1/4 anonim válasza:
Nekem kb fél év után kezdett el fájni, bicikliztem, valószínűleg attól, elmúlt pár nap alatt, de állítólag ez természetes, hogy néha érzed.
2/4 anonim válasza:
Nekem 1 év után is szokott fájni.Főleg együttlétnél.Mit lehet tenni ilyenkor?
3/4 anonim válasza:
Gáttorna!!
Nekem ha sokat dolgozom lesz érzékeny a helye..
4/4 A kérdező kommentje:
Már másfél hete fáj... ha leülök, akkor a legrosszabb. Szóval felhívtam délelőtt a dokimat, és mondta, hogy délután menjek be mindenképp. Remélem nem gyulladás, vagy ilyesmi! :(
2011. jún. 1. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!