Nem tudok bízni benne mi a fenét csináljak?
A kérdésem nem kamu!!
Van egy másfél éves kisfiam, anyukámat múltkor megkértem vigyázzon rá míg elintézek pár dolgot, oké mondta de nem baj-e ha felhozza az egyik ismerősét is (nő)! Mivel nem ismerem az illetőt, azt mondtam nem szeretném inkább egyedül jöjjön!
Pár nappal később megtudtam (megláttam mivel anyukám pár házzal odébb lakik) hogy egy nővel ölelgetik egymást félreérthetetlenül szexuálisan! Anyámról tudni kell, hogy 55 éves, 14 éves voltam mikor elváltak a szüleim mert anyu ivott, apu meg csalta! Azóta volt pár kapcsolata rosszabbnál rosszabbak! Rákérdeztem kerek perec hogy most akkor leszbikus lett-e, nem voltam sértő bár teljesen kiakadtam! Na onnantól kezdve csak az üvöltözés ment velem, elhordott mindennek, holott egész életében én voltam az egyetlen akire számíthatott! Annyit mondtam hogy semmi közöm a magánéletéhez, de nem szeretném ha a fiam ezt látná tőle, ergó a nőt ne hozza el a fiamhoz! A hölgy egyébként sem szimpatikus, bemutatkozás után kiderült rögtön, hogy nagyon mocskos szájú, anyámtól ott helyben pénzt kért nem keveset (ő meg adott is neki) stb, nem akarom részletezni...
Na jó darabig anyám nem állt szóba velem, nagyon-nagyon csúnya e-maileket és sms-eket kaptam tőle, alig ismertem rá, majd szép lassan lehiggadt, (3 hónapja volt az eset) és nem beszéltünk többet a dologról! Viszont egy hete nagyon erőlteti, hogy hadd vigye el egyedül Bencét pár órára és én képtelen vagyok megengedni, mert szinte biztosan tudom hogy a nőhöz vinné aki állítólag nagyon szeretne a fiammal játszani stb... Nem akarok újabb vitát de nem merem anyámra bízni a gyereket, mert már többször bebizonyította hogy nagyon befolyásolható, rengetegszer belevitték a rosszba! Mit tegyek?
ha anyukádban abból a szempontból megbízol, hogy tud vigyázni a kicsire, nem esik neki semmi baja, akkor én nem látom értelmét csak a nő miatt eltiltani tőle az unokáját
ha ő ezt a nőt szereti, akkor szíve joga hozzá, gondolom a gyerek előtt nem fognak szexelni, hanem játszanak majd vele
szóval csak a nő miatt én nem tiltanám el, ha egyébként normális
Még ha tényleg szeretné! De ő 3 havonta másba szerelmes... Most levágatta tüsire a haját hogy hasonlítson rá és egész megváltozott a viselkedése...
Szereti a fiamat, de sajnos megbízhatatlan! Nem akarom tőle eltiltani, csak nem merem engedni hogy elvigye... :(
Szerintem nem tilthatod el anyukádat az unokájától csak azért,mert a nőkhöz vonzódik. Biztosra veszem én is, hogy nem a kisfiad előtt fognak egymásnak esni.
Persze nem volt szép anyukádtól, hogy nem tudtátok ezt az egészet normálisan megbeszélni,és helyette megsértődött.
Ahogyan írod, voltak neki is nehéz időszakai az életében.
Az én anyukám is nehéz eset, de nem lenne szívem azt mondani, hogy nem viheti el az unokáit, nagyon fájna neki.
De egyébként mi itt bármit írhatunk neked, egyet sose felejts el, mindig a saját érzéseidre hallgass!!!!:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!