Ovulacios tesztet hogy lehet terhesseg joslasara hasznalni es mennyire lehet benne bizni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 13:42
1/6 anonim válasza:
Terhesség jóslására??? Szerintem teljesen más hormonból dolgozik az ovu.teszt (Lh) és a terhességi teszt (HCG). Szóval véleményem szerint az egyik a peteérés, a másik a terhesség kimutatására való. Egyik sem jó a másikra.
2/6 A kérdező kommentje:
Haaat, pedig rengeteg olyan kerdes van itt amibol egyertelmuen kiderul
2010. okt. 14. 13:59
3/6 A kérdező kommentje:
...folyt;), szoval hogy lehet... Csak hogy? Az nem kerdes h lehet e de azert koszi
2010. okt. 14. 14:00
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Bocsánatot kérek a kérdezőtől! Megint tanultam valamit. :-)
6/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj :) Azóta én is tudom, hogy neked is igazad volt... mert megbízhatatlan, így nem sok értelme van az ovulációs tesztet terhességi jóstesztnek használni.
2010. okt. 18. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!