Ha valaki 6 vagy annál több gyereket vállal az miért teszi? Főleg ha nincs pénze és nem neveli a gyerekeket. Becsúszott babák és nem akarják elvetni? És honnan lehetünk benne biztosak h egy az apa?

Én is ismerek néhány 5, 6 gyerekes családot. Egyik sem jómódú család. A szülők együtt vannak, néhol volt, hogy felröppent, egy-két gyereknek nem az apuka az apukája, de aztán elcsitultak a pletykák. Van olyan család, ahol a gyerekek jól tanulnak, okosak, tiszták, de a többségében folyton az utcán lógnak, havi kettő hetet nem járnak iskolába, a szüleik őket küldik a szomszédba kéregetni(pénzt, tojást, lisztet, gyógyszert, pelenkát...)
Szinte az összes azért szült ennyi gyereket,mert nem ismerik a fogamzásgátlást, a védőnő hiába is beszél nekik. Minden évben teherbe esnek, és két út közül választanak: újabb szülés a semmire vagy a sokadik abortusz:(
Bár, egy kicsit OFF a válaszom, de láttam, hogy itt többen írtak szegényes, rosszul öltözött gyerekekről. Az én régi szomszédaim voltak ilyenek, igaz, nekik akkor még csak 2 gyerekük volt (mikor elköltöztek, utána lett még egy), a lakásukból mindig iszonyat áporodott szag jött ki, egy kád vizet használtak mind a 4-en, a gyerekeket 3 éves korukban már vitték a málnásba dolgozni, és hát...mindig, mindenen spóroltak, nagyon erősen. Pedig nem álltak rosszabbul anyagilag, mint mi. Végül is, sikerült annyit spórolniuk meg dolgoztatni nyaranta a még ovis gyerekeket, hogy vettek egy szép házat...
Ezt csak azért írtam le,mert nem kell ahhoz nagycsaládosnak lenni, hogy az ember spóroljon, beosszon, akár ilyen áron is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!