*Calli* kérdése:
Dávid vagy Erik? Nem tudunk dönteni!
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 09:50
11/23 anonim válasza:
Hát a barátom anyukája sem tudott dönteni,így egyik fia Dávid a másik pedig Erik lett :))). Nekem a Dávid jobban tetszik egyébként!
12/23 anonim válasza:
Dávid:) Nekem az jobban tetszik:) Miért nem lesz 2 neve?
13/23 A kérdező kommentje:
Már van egy fiunk Bence! :)
Nem tetszik a 2 neves változat, feleslegesnek tartom... :)
2011. máj. 25. 10:02
14/23 anonim válasza:
Inkább Dávid. Jobban passzol a vezetéknévhez. :)
Sok boldogságot!
16/23 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, akkor eldöntetett... :)
Kimondva szerintem is szebb!
2011. máj. 25. 10:09
17/23 anonim válasza:
DÁVID
Sokkal jobban illik a vezetéknévhez, az Erik nekem nem tetszik és a két magánhangzó találkozása sem szerencsés.
18/23 anonim válasza:
Nekem az Erik jobban tetszik és elég ritka név. De a vezetéknévhez a Dávid illik jobban.
Én is sokat tervezgettem, a baba nevét de amikor megszületett olyan nevet adtam neki ami nem is jött számításba.
20/23 anonim válasza:
Jaaaaaj, ne Erik!!! A Dávid sokkal szebb! Főleg, a Varga vezetéknévhez! :) szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!